Ден преди Деня на влюбените кралицата-консорт отново беше диагностицирана с

...
Ден преди Деня на влюбените кралицата-консорт отново беше диагностицирана с
Коментари Харесай

Тайният метод, с който Камила контролира Чарлз

Ден преди Деня на влюбените кралицата-консорт още веднъж беше диагностицирана с COVID-19. Вирусът й попречи да взе участие в редица публични прояви, само че не щеш ли Камила още веднъж е на крайници и даже означи с коктейл в Кларънс Хаус втората годишнина на литературния й клуб The Queen`s Reading Room.
 Камила, уговорките за Свети Валентин и за какво се наложи кралицата-консорт да ги анулира
Защо Камила ще остане без Свети Валентин

Кралицата-консорт няма да означи празника

Крал Чарлз също присъстваше на събитието, като оказа нормалната поддръжка за брачната половинка си, както прави постоянно. Подобни задължения обаче могат да са много натоварващи за краля и кралицата. Затова тя е създала специфичен способ, с който да покаже на половинката си по кое време е време да приключи даден диалог или да си потеглят.

Според книгата на Гилс Брандред Elizabeth, an Intimate Portrait 75-годишната Камила неусетно стартира да подръпва задната част на сакото на Чарлз, когато някой негов диалог на формален коктейл се проточи прекомерно доста.

Подобни секрети знаци е употребила и майката на Чарлз Елизабет Втора. Когато сметнела, че е време да си потегля от обещано събитие, тя е вадела червилото от чантата си. Това е било сигнал за доближените й, че е време да приготвят отдръпването й.

Брандред прецизира още, че макар тайния си способ, Камила е извънредно търпелива. Освен това е единственият човек, с който Чарлз може да бъде себе си. " Тя е неговият съдружник, който го познава по-добре от всеки различен. Сега към този момент той е крал и тя остава единствената, която може да се държи като равна с него ", добавя писателят, представен от Vanity Fair Италия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР