Ден преди 5 юли , когато се навършват 144 години

...
Ден преди 5 юли , когато се навършват 144 години
Коментари Харесай

Ст.комисар Тодор Петров - директор на ОДМВР, поздрави служителите на дирекцията по случай 5 юли

Ден преди 5 юли, когато се навършват 144 години от основаването на Министерство на вътрешните работи, и празника на чиновниците от Министерство на вътрешните работи се обръщам към вас с увереност, че дружно ще се стремим да отговорим на упованията на жителите да продължим да пазиме законните им права и ползи, с бърза и професинална реакция, с сърдечност и схващане да служим на реда, законността и хората.

Убеден съм, че ще успеем с помощта на общите ни старания.

Затова през днешния ден с благопожелание за здраве, непримиримост и непреклонен дух показвам благодарността си към всички сътрудници, които с каузи потвърждават, че да бъдеш чиновник на Министерство на вътрешните работи е обвързвано с умеенето да поемаш отговорност и риск.

Благодаря на фамилиите ви, за разбирането, което демонстрират, към вашия избор да се посветите на тази сложна и виновна специалност в работа на обществото.

По случай нашия Празник желая да изразя признателност и към всички наши сътрудници - държавни структури, представители на локалната власт, неправителствения бранш, жители и медии.

Благодаря за приветствените адреси по случай нашия Празник, които получихме от ръководителите на Окръжен съд и Окръжна прокуратура, на кмета на Кюстендил и ръковидителите на държавни структури.

Убеден съм, че партньорството ни ще продължи, с цел да реализираме и положителни резултати.

Колеги, за съответен принос, както и за реализирани високи резултати при осъществяване на служебните им отговорности с моя заповед давам награда 6-ма чиновници с Обявяване на признателност, с Писмена хвалба – 101, с самостоятелна парична премия – 2-ма.

Честит празник, бъдете здрави и успявайте в труда и персоналните инициативи!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР