Демокрацията нищо не ни отне, отне ни Промяната - отне

...
Демокрацията нищо не ни отне, отне ни Промяната - отне
Коментари Харесай

Проф. Костадин Ангелов във Велико Търново: Кирил Петков ще го гоним до Канада и обратно!

Демокрацията нищо не ни лиши, лиши ни " Промяната " - лиши ни бъдещето на нашите деца. Когато обикалям слушам единствено едно: " Успех. Изметете ги тези ". Това сподели на среща с гласоподаватели, симпатизанти и членове профо. Костадин Ангелов, лидер на листата на ГЕРБ-СДС във Велико Търново. 
 
Откраднаха ни Автомагистрала " Хемус. Автомагистралите са кръвоносната система на една страна, там където има добра пътна инфраструктура има вложения, има повече пари за хората. Кирил Петков, Бойко Рашков и Асен Василев зачертаха пътя Русе-В. Търново. С горделивост споделиха, че стопират този план. Досега са станали към 70 произшествия, които са трансформирали към неприятно живота на десетки фамилии. 500 дни минаха, костват ни се като 500 години иго. Робството на " Промяната ", сподели проф. Ангелов.
 
Самоводене, Клифарево, В. Търново - откраднаха ни ВиК плановете, ВиК холдинга, който можеше да финансира построяването на нова ВиК инфраструктура в тези обитаеми места, сподели проф. Ангелов. 
Най-голямата кражба - акумулатори за над 1 милиарда евро. Критерийте били писани в кабинета на финансовия министър - от близки компании. Интермодалния терминал - с неразбираемо бъдеще. За хората и за вложителите, които желаеха да се включат там, добави той.
 
Детските градини, детските болници-откраднаха и Националната детска болница. Това е резултатът от " Промяната ". Ние сме дали обещание 4 такива лечебни заведения. Ако ние бяхме на власт щеше националната детска болница да е пред довеждане докрай. Какво ни донесоха? Лъжи и обири, възмути се проф. Костадин Ангелов. 
 
В една медия (агенция ПИК, бел. ред.) през вчерашния ден излезе част от отчет на ДАНС - за големи обири, означи някогашният здравен министър. Вярно ли е, че Кирил Петков е разпоредил след координиране с Асен Василев да се организират фиктивни съвещания с непознати юридически адвокатски фирми, без да се показват официални учредения за погашение на суми над 1 млн. лв., попита проф. Ангелов.
 
Вярно ли е, че Кирил Петков е назначил за шеф на " Булгаргаз " лицето Людмил Йоцов, който е негов фамилен другар, който е напуснал частно сдружение в Швейцария и в този отчет се сочи, че разследващи служби са намерили доказателства за директната съпричастност на Кирил Петков, Асен Василеви други от " Промяната " към слагане на националната сигурност под опасност, акцентира той. 
 
Кирил Петков да знае, че ще го гоним до Канада и назад. Ще го гоним и ще търсим отговори на всички тези въпроси. Ще търсим всички откраднати български левове в офшорните сметки. И ще ги намерим! Защото тези пари са нашите пари. На 2 октомври вие не гласувате единствено за ГЕРБ. Вие гласувате за сигурността на България, на второ място за вашите деца, а на трето място - за всички тези инфраструктурни обекти, които бяха спрени. 
 
Днес излезе следващата социология - отново ги бием, с 8 %. И доста ги е боязън, добави лидерът на листата на ГЕРБ-СДС. Ако тях ги е боязън за местата си, нас ни е боязън за България. 
 
Отговорността би трябвало да я поемат тези, които повече от 2 години провалят европейският път на страната. Стигнаха до там да обвинят и Радев, че дружно с него съзнателно приготвяме планове и слагаме чадъри, забъркаха и европрокуратурата. Министерството на финансите ги опроверга за следващата неистина. Това съобщи в изявлението си Десислава Атансова, лидер н алистите на ГЕРБ-СДС в Разград и Русе.  Киро отишъл да снима на Хемус, с която няма нищо общо, която спря и лиши Северна България от такава значима пътна връзка, това е време да завърши. На 2 октомври ще изберем 4 държавно управление на Бойко Борисов, означи тя. Евродепутатът Андрей Ковачев разобличи лъжата, че Манфред Вебер бил освиркан в Екологичен потенциал. " След неговото изявление имаше аплодисменти и ставане на крайници ". Искам да засегна и една тематика, по която " Промяната " не желаят да разясняват - геополитиката. Днес Гари Каспаров даде на точната оценка: " ГЕРБ е единствената партия в България, която стои на вярната страна на историята във връзка с войната в Украйна ", съобщи Ковачев. 

Няма от каквото и да било да се срамим. Ние сме част от огромното европейско семейство на ЕНП. Пожелавам ви от името на господин Вебер и ЕНП привет и на 2 октпомври да сътворим разгром за тъй наречените " Промяна ", приключи Андрей Ковачев. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР