Демократична България призова Столична община да забрани шествието на т.нар

...
Демократична България призова Столична община да забрани шествието на т.нар
Коментари Харесай

Демократична България иска Столична община да забрани шествието на Безсмъртния полк

" Демократична България " прикани Столична община да забрани шествието на т.нар " Безсмъртен полк " , което е планувано да се състои на 9 май, излиза наяве от писмо, изпратено от партията.

На събитието, което се провежда годишно и в доста страни по света, с изключение на в Русия кедот е началото му, бе признато участниците в него да носят фотоси на починали свои предшественици във Втората международна война. То има най-масов темперамент в Москва, а в него , който беше и посетител на Парада на успеха. През 2020 и 2021 година то се организира единствено в онлайн-формат поради пандемията.

В декларация общинските съветници припомнят, че " шествието е в чест на Червената войска - окупатор, настанил се в България след 9 септември 1944 г . "

" Неприемливо е в центъра на столицата на държава-членка на Европейския съюз и НАТО да бъдат развявани флагове на страна-агресор , още повече,че посолството ѝ си разрешава да назовава българските жители " ", се споделя в декларацията.

" Несъмнено събитието ще бъде употребявано като мотив и за изложение на поддръжка към напълно незаконните и в прорез с интернационалното право дейности на съветската войска в Украйна ", се споделя още в декларацията.

Според разнообразни известия в доста градове в страната са планувани мероприятия в границите на тази самодейност.
 Фандъкова да забрани шествието на
Фандъкова да забрани шествието на " Безсмъртния полк ", желае общински консултант

Според Вътрешна македонска революционна организация тя ползва двоен стандарт
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР