Демократична България обвини ГЕРБ, БСП и Обединени патриоти в приемането

...
Демократична България обвини ГЕРБ, БСП и Обединени патриоти в приемането
Коментари Харесай

Демократична България: ГЕРБ създава нови картели

" Демократична България " упрекна ГЕРБ, Българска социалистическа партия и " Обединени патриоти " в приемането на лобистки закони, в основаване и стимулиране на картели.
" На първо четене, с гласовете на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и така наречен " патриоти ", бе признат Закон за административно контролиране на търговията с горива, против който не престават масираните митинги на аграрни производители и дребни търговци, чиито бизнес ще бъде смачкан с въвеждане на неизпълними условия – всичко още веднъж в интерес на огромните играчи, картелизирали пазара. И в ущърб на страната и жителите, които ще продължат да заплащат едни от най-високите цени на горивата в Европейски Съюз преди облагане с налози ", показват от " Демократична България " в позиция.
" Демократична България " поддържа митингите на дребните търговци на горива в България и застава зад техните претенции за свободен от картели и монополисти пазар и работещи държавни регулатори, които бранят конкуренцията.
От обединяването заплашват, че посредством евродепутата Светослав Малинов ще уведомят Европейска комисия за " следващото безсрамие, което сегашната власт прави в България, в това число и за очевидно лобисткото увеличение на акциза върху бездимните цигари и упражнявания нерегламентиран напън от данъчни и административни органи върху протестиращия бизнес ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР