Демократична България издигна архитект Борислав Игнатов за кандидат за кмет

...
Демократична България издигна архитект Борислав Игнатов за кандидат за кмет
Коментари Харесай

Демократична България номинира архитект Борислав Игнатов за кмет на София

" Демократична България " издигна проектант Борислав Игнатов за претендент за кмет на София. Представянето беше направено на Езерото с лилиите в Борисовата градина. Пълната листа с претендентите за общински съветници на обединяването ще бъде оповестена след средата на септември.


Професионализъм и темперамент - по този начин в обобщение от " Демократична България " обобщиха качествата на своя претендент за кмет на София. Борислав Игнатов предложи в услуга на столицата опита си от Ню Йорк, Пекин и Москва. Той е роден през 1972 във Варна. От 3 години е ръководител на Камарата на архитектите в България. Завършил е Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Според формалната му автобиография е работил като проектант в Ню Йорк, Сиатъл и Хонконг.

Борислав Игнатов - проектант: Смятам, че тези практики, които съм научил, видял съм и съм изпитал персонално по света, могат елементарно да бъдат внедрени в България. Често се твърди, че нашият нрав не го разрешавал, че сме разнообразни, че не сме Германия и Англия. Това е една голяма илюзия, която се тиражира от хората, които нямат интерес от това развиване.
Предстои Игнатов да показа програмата си в 5 съществени бранша. Te са обединени от мотото за оптимизация на ръководството и цифрова промяна на Столичната община.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР