Демократична България издигна архитект Борислав Игнатов за кандидат за кмет

...
Демократична България издигна архитект Борислав Игнатов за кандидат за кмет
Коментари Харесай

Кандидатът на ДБ за кмет на София предлага опита си от Ню Йорк, Пекин и Москва

" Демократична България " издигна проектант Борислав Игнатов за претендент за кмет на София. Обединението е поканило за лидер на листата си за Столичния общински съвет арбитър Методи Лалов, чиято оставка от правосъдната система трябваше да бъде гласувана в четвъртък, само че липса на кворум провали съвещанието на Висшия правосъден съвет (ВСС).

Представянето на претендента за кмет бе напряко на Езерото с лилиите в Борисовата градина. Пълната листа с претендентите за общински съветници на обединяването ще бъде оповестена след средата на септември. Очаква се Лалов да одобри поканата, а втори евентуално ще е самият Борислав Игнатов

По информация на Mediapool Лалов също е бил обсъждан като вероятен претендент за кмет на обединяването, само че в последна сметка трите партии са се спрели на сегашния ръководител на Камарата на архитектите в България (КАБ).

" Професионализъм и темперамент "

От " Демократична България " обясниха, че избрали Игнатов за собствен претендент, тъй като желаят да дават на софиянци избор, учреден на професионализъм, опит и темперамент.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР