Демократична България“ и Продължаваме промяната“, вие сте абсолютна измет и

...
Демократична България“ и Продължаваме промяната“, вие сте абсолютна измет и
Коментари Харесай

Протестърът Манол Глишев: ДБ и ПП, безотговорни мръсни комсомолци, вие сте абсолютна измет и не заслужавате подкрепа

„ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “, вие сте безспорна сган и не заслужавате поддръжка. Не знаете какво да вършиме с нея “, написа във фейсбук профила си поетът, историк и професионален протестър Манол Глишев.

Той дефинира Атанас Атанасов, Христо Иванов, Антоанета Цонева, Настимир Ананиев, Кирил Петков като „ предатели на България “. „ Сами поднасяте властта на Радев, Борисов, Карадайъ и Копейкин “, изяснява Глишев.
  Манол Глишев
Ето цялостния текст:

Днес беше безразсъден ден, само че имам две минути, в които да отбележа: „ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “, вие сте безспорна сган и не заслужавате поддръжка. Не знаете какво да вършиме с нея. Имате превъзходни хора като Манол Пейков, Кремена Кунева и Мартин Димитров. И ги хабите в дребни политикански безсмислия. Губите всевъзможен реален късмет да бъдете изборът на честната част от жителите на България. Заради вас няма за кого да се гласоподава.

Атанас Атанасов, Христо Иванов, Антоанета Цонева, Настимир Ананиев, Кирил Петков – вие сте безотговорни, мръсни комсомолци и в действителност предатели на България, без значение дали го осъзнавате. С интриги и дрязги съдействате директно на Борисов и Радев, които желаят да унищожат самата демократична идея у нас. Сами поднасяте властта на Радев, Борисов, Карадайъ и Копейкин. Вината за неуспеха на демокрацията в България принадлежи 100 и пет % на „ демократичните “ говна, на вятъра наричащи себе си „ водачи “.

Въпреки всичко народна власт в България ще има. България ще остане част от Европейски Съюз и НАТО, ще стигне до лустрация на ченгетата от някогашната Държавна сигурност, до сполучлива битка с корупцията и до декомунизация на обществото. Това ще стане благодарение на украинските победи и ВЪПРЕКИ зловредната активност на недобре скрито настоящите в интерес на путинизма изроди от ДСБ, „ Да, България “ и „ Продължаваме промяната “.

Бях решил да гласоподавам за „ демократичната “ коалиция макар досегашните ѝ провали, тъй като обстановката е военна и не е време за нормалните ни, мирновременни прищявки. Но простотиите на Атанасов, Иванов, Цонева и сие вършат това невероятно.

Съграждани, българи, демократи, у нас има единствено един метод да се стигне до нужното ликвидиране на Родината от проруските и корумпирани детайли. И той към този момент не минава през подправените, хартиени „ избори “ без конкуренция. Минава през обезверена улична опозиция и цялостно непокорство към пленената „ страна “.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР