Демократична България“ е патриотичната форма, защото иска държавата да има

...
Демократична България“ е патриотичната форма, защото иска държавата да има
Коментари Харесай

Стефан Тафров: Лозан Панов може да върне обединението и справедливостта

„ Демократична България “ е патриотичната форма, тъй като желае страната да има почтено място в Европа и света. Отдавна не сме единствено градска десница, а усилва гласовете си по време на изборите на всички места в страната. В това бе безапелационен Стефан Тафров от Демократична България пред Българска национална телевизия.

Той добави, че евентуално още веднъж ще бъде лидер на листата на Демократична България в Русе.

Демократична България в мое лице в 46-ия парламент излезе с декларация, в която застана зад построяването на автомагистрала Русе-Велико Търново, а това е един от най-опасните пътища в България, където стават доста произшествия, удовлетворен е Тафров.

По отношение на поддръжката кандидатура за президентските избори на ръководителя на Върховен касационен съд Лозан Панов, Тафров оцени възможностите на Панов за президентските избори като доста съществени. Това е почтена гражданска кандидатура и е обикновено Демократична България да я припознае. Лозан Панов има изострено възприятие за правдивост, посочи Стефан Тафров.

„ Господин Панов като президент ще способства да се възвърне възприятието на правдивост и обединяване в хората “, безапелационен бе Тафров, който в никакъв случай не е давал единодушие да бъде претендент за президент. Той е на мнение, че претендентът за президент би трябвало да бъде непартийна персона и една самостоятелна фигура. Най-важното е сега да избягаме от концентрацията на власт, а Демократична България в своята предизборна стратегия ще подчертава навръх това, акцентира Тафров.

Той посочи, че Демократична България не са заставали под юмрука на Румен Радев. Ние се радваме, че Румен Радев извървя своя път на еволюция, само че Лозан Панов постоянно е бил на този път, сподели Тафров, който е сигурен, че на втория тур ще се яви Лозан Панов, а Демократична България ще гласоподават изрично за него.

Според Стефан Тафров, с цел да може да бъде формирано държавно управление, Демократична България би трябвало да получи вота на гласоподавателите и да получи мандат за сформиране на кабинет. Демократична България има съдружна просвета, ясното схващане и знания за демократичните процедури в един парламент, добави Тафров. 

Това, което дава мощ на Демократична България е, че са предвидима политическа мощ и се борят да наложат избран дневен ред на политиката, удовлетворен е Стефан Тафорв. Избирателите осъзнават, че Демократична България постановиха в дневния ред на политиката смяната в правосъдната промяна, уточни Тафров. 

В умозаключение той добави, че Демократична България не се лимитира единствено в правосъдната промяна, само че и в модернизацията, и дигитализацията на страната.

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР