Демократът Джон Ософ обяви, че печели произведения балотаж за второто

...
Демократът Джон Ософ обяви, че печели произведения балотаж за второто
Коментари Харесай

Демократът Джон Ософ спечели балотажа за място в Сената на САЩ от Джорджия

Демократът Джон Ософ разгласи, че печели творби балотаж за второто място в Сената на Съединени американски щати от щата Джорджия, съобщи Франс прес.

Победата му на процедура би осигурила на неговата партия надзор върху горната камара на Конгреса. При подобен сюжет демократите и републиканците биха имали по 50 места в 100-членния Сенат.

Тогава решителен при гласуванията ще е вотът на вицепрезидента на Съединени американски щати, а демократката Камала Харис ще заеме поста на 20 януари. Това би осигурило на определения за президент Джо Байдън надзор и върху двете камари на Конгреса, с цел да може да реализира на процедура своята стратегия. Демократите към този момент управляват Камарата на представителите.

" Джорджия, благодаря за доверието, което ми оказахте ", сподели Ософ в малко изказване.

Големите американски медии към момента не са оповестили претендента на демократите за победител, отбелязва Агенция Франс Прес.

Ософ се изправи против републиканеца Дейвид Пердю, който в този момент е сенатор от Джорджия.

Демократът Рафаел Уорнок към този момент бе разгласен от огромните американски медии за победител на творби също през вчерашния ден балотаж за другото място от южния щат в Сената на Съединени американски щати. Той се изправи против републиканката Кели Лофлър, която сега е сенатор от Джорджия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР