Демократът Брандън Пресли — вторият братовчед на рокендрол легендата Елвис

...
Демократът Брандън Пресли — вторият братовчед на рокендрол легендата Елвис
Коментари Харесай

Днешните избори за губернатор на Мисисипи изправят втория братовчед на Елвис Брандън Пресли срещу действащия президент Тейт Рийвс

Демократът Брандън Пресли — вторият братовчед на рокендрол легендата Елвис Пресли — се пробва да в профил републиканския губернатор на Мисисипи Тейт Рийвс от имението на губернатора във вторник. И Пресли може да има изстрел в тъмночервено положение.

Мисисипи не е имало губернатор демократ от две десетилетия, само че 46-годишният Пресли, сдържан демократ, се пробва да промени това.

Пресли организира акция за разширение на Medicaid в най-бедния щат на нацията и за поддръжка на щатската възбрана на абортите. Пресли е член на Комисията за публични услуги в Мисисипи от 2008 година, а преди този момент е бил кмет на Нетълтън, Мисисипи. Пресли е роден дни преди гибелта на Елвис Пресли през 1977 година

съгласно офиса на държавния инспектор. Рийвс отхвърли каквото и да е нарушаване.

Бившият шеф на щатската организация за обществено подкрепяне се призна за отговорен предходната година в скрит план за непозволено консумиране на милиони долари в най-големия случай на корупция в публичния бранш в историята на щата. Пресли не се свени да подлага на критика Рийвс по въпроса.

Но под управлението на Рийвс Мисисипи се похвали с остатък от $4 милиарда през 2022 година

Пресли организира акция за разширение на Medicaid допустимо най-скоро в щата с най-нисък приход на глава от популацията и най-висока беднотия %, до момента в който Рийвс настоя, че ще упорства за по-добри работни места, които оферират здравна застраховка.

„ Разширяването на Medicaid в Мисисипи ще сътвори 16 000 работни места за добре платени здравни служащи – и ще резервира здравето на 220 000 работещи поданици на Мисисипи. Нека да го създадем “, написа Пресли в Туитър в понеделник.

Победа на демократите в щата Мисисипи би се противопоставил на консервативния състав на щата.

Рийвс завоюва имението на губернатора през 2019 година с 52,1% от гласовете против 46,6% от гласовете на демократа Джим Худ, относително близки избори в Мисисипи. През 2020 година Доналд Тръмп завоюва 57,6% от гласовете против 41,1% на Джо Байдън.

Възможно е спечелилият да не бъде прочут във вторник вечерта. Изпратените по пощата бюлетини могат да бъдат преброени до пет дни след деня на изборите, стига да имат пощенско клеймо в деня на изборите.

В какъв брой часа са отворени изборните секции в Мисисипи?

Избирателните секции са отворени в Мисисипи от 6 сутринта до 18 часа. Едноличен търговец. Повече информация можете да намерите в това управление за гласоподаватели от кабинета на държавния секретар на Мисисипи.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР