Дембеле остави Барселона на върха след късен изравнителен гол срещу

...
Дембеле остави Барселона на върха след късен изравнителен гол срещу
Коментари Харесай

Дембеле остави Барселона на върха след късен изравнителен гол срещу Атлетико

Дембеле остави Барселона на върха след късен изравнителен гол против Атлетико
Атлетико Мадрид и Барселона не съумяха да се победят в дербито на 13-ия кръг на Ла Лига след тъждество 1:1 на стадион,,Уанда Метрополитано “. Домакините пропуснаха да запишат първия си триумф в шампионата над противника от осем години насам след късен изравнителен гол на резервата Осман Дембеле в последната минута на постоянното време.

През първото полувреме срещата бе оспорвана, като борбата се водеше най-вече в центъра на игрището. Откриващата част ще се запомни с това, че бе първата от началото на сезона, в която нямаше нито един прецизен удар към една от двете порти. Най-интересното бе непокътнато за вторите 45 минути и по-специално в последния четвърт час.

Първо домакините имаха искания към основния арбитър Хесус Мансано, откакто Артуро Видал игра с ръка в наказателното поле на каталунците. Възпитаниците на Диего Симеоне въпреки всичко доближиха до преднина в резултата, откакто Антоан Гризман центрира към далечната греда, където Диего Коста засече с глава и означи в 77-та минута. Това бе и първият гол за испанския нападател в Ла Лига от февруари насам.

Три минути по-късно Дембеле се появи на мястото на Артур, а промяната на Ернесто Валверде даде резултат в 90-та минута. Френският национал получи топката на празно пространство и макар плонжа на стража Ян Облак и намесата на Лука Ернандес изравни резултата, с цел да донесе скъпата точка за,,блаугранас “. По този метод Барса остава на върха с точка задатък пред Атлетико, само че през днешния ден може да сдаде върха при триумф на Севиля, които одобряват вкъщи отбора на Валядолид. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР