Делото за убийството на известната актриса Виолета Донева продължава утре

...
Делото за убийството на известната актриса Виолета Донева продължава утре
Коментари Харесай

Внучката-убийца на Виолета Донева поднесе изненада на съда. Поиска да говори за убийството

Делото за убийството на известната актриса Виолета Донева продължава на следващия ден – вторник, с разпит на очевидци, предава Труд. Очакванията са при започване на съвещанието подсъдимита внучка Ивет Стайкова да изиска думата за пояснения. 19-годишното момиче към този момент направи това на 15 септември, само че тогава магистратите обясниха, че може да я получи и да изложи своята версия още на първото последващо съвещание, когато делото тръгне всъщност.
Ивет Стайкова е упрекната за убийството на баба си Виолета, осъществено на 22 октомври 2022 година с особена свирепост и по непосилен за жертвата метод. Според обвинителния акт 81-годишната актриса, запомнена от филмите “Обич ” и “Сбогом, другари ”, е издъхнала от 54 удара с кухненски нож в главата и тялото. Посочен бе и претекстът на Ивет – жестока ненавист поради опитите на старицата да накара своята внучка да спре опиатите, които вземала от 14-годишна.
На разпоредителното съвещание в средата на септември отбраната и бащата на мо мичето – режисьорът Иво Стайков, желаеха делото да се гледа при закрити порти, с цел да не се изнасят детайлности и фамилни секрети, само че съдът отхвърли. Възможно е във вторник настояването да бъде повторено и единствено в случай че бъде признато, Ивет да приказва, само че в осъствието на фенове и кореспонденти в залата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР