Делото за реконструкцията на стадион Българска армия“ продължава да се

...
Делото за реконструкцията на стадион Българска армия“ продължава да се
Коментари Харесай

Дребен кмет спъва ЦСКА за стадиона

Делото за реконструкцията на стадион „ Българска войска “ продължава да се проточва поради тъжба към решението на Административен съд София-град. Жалбоподателят е изчакал последния вероятен миг за обжалване на акта на АССГ, който е в интерес на Регионална инспекция за опазване на околната среда и ЦСКА в частност като заинтригувана страна. На 14 септември Николай Веселинов Веселинов - заместник-кмет на регион „ Красно село “, е довел нещата до по-висша инстанция.

Преди това той употребява редица хватки да забави процеса, като се укриваше на предоставения адрес и не плащаше държавната такса.

Според информация на Nostrabet упованията са Веселинов да продължи с подривната активност и когато делото се гледа от Върховен административен съд. Той обаче е жертван на крах, тъй като е въпрос на време съдът да реши в интерес на „ Сердика спортни парцели “ ЕАД.

Николай бави първата копка в Борисовата градина към този момент месеци наред. И останалите три тъжби досега са от негово име. Може да се каже, че той е „ професионален жалбоподател “. Въпросното лице залива съда с тъжби по всевъзможни въпроси – за подривна активност към Общината.

Вече е получил инструкции за възнаграждение на държавна такса в размер на 30 лв., като се чака да шиканира (да се бави с правни похвати). Веселинов беше в екипа на скандалната към този момент някогашна кметица на регион „ Красно село “ – Росина Станиславова. След серия нарушавания представителката на Демократична България беше отстранена поради спор на ползи, а точно Веселинов краткотрайно пое длъжността на кмет. Неговите мераци обаче бяха охладени. След няколко несполучливи гласувания въпреки всичко беше определен нов кмет на региона – Арх. Румен Русев. Така Николай Веселинов още веднъж стана заместител.

Привържениците на ЦСКА могат да бъдат спокойни, тъй като делото е с голям публичен интерес и въпросните забавяния от бутафорни тъжби няма по какъв начин да се проточат дълго. Юристите на ЦСКА са през ден в съда и пробват всички вероятни законови способи процесът да потръгне, откакто въпросното лице явно го забавя съзнателно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР