Делото срещу лидера на Воля Веселин Марешки, което в края

...
Делото срещу лидера на Воля Веселин Марешки, което в края
Коментари Харесай

Още не могат да се намерят съдии за делото срещу Марешки

Делото против водача на " Воля " Веселин Марешки, което в края на лятото беше върнато за ново разглеждане на по-долна инстанция и по този начин беше анулирана ефикасна 4-годишна присъда против политика, още не може да тръгне още веднъж. Как стартира всичко, по какъв начин Костадин Костадинов като общински консултант беше забъркан и с какви обвинявания - ПРИПОМНЕТЕ СИ ТУК!

До момента има няколко отвода на съдии, тъй като те се били занимавали със свързани проблеми, написа в. " Сега ". Няма по какъв начин да вземат участие в състава и съдии, които един път към този момент са се занимавала с делото при първото му разглеждане на тази инстанция.
Марешки пусна скандално предизборно видео
" Брутално, само че откровено! " - с тези думи кандидат-президентът и водач на ВОЛЯ Веселин Марешки пусна свое видео във Фейсбук. " Много ми пи...
Прочети повече
В момента в състава има двама съдии и се търси трети. Процедурата обаче изисква след всеки отказ, делото да мине отначало посредством системата за инцидентно систематизиране. Ако не се откри трети углавен арбитър, който да попълни състава, в разпределението ще бъдат включени и магистратите от гражданското и комерсиалното поделение. В апелативния съд във Варна работят 17 редови магистрати, плюс ръководител и трима зам.-шефове.

Ако се окаже, че във Варна въобще не може да бъде образуван състав, делото ще би трябвало да се гледа от някой от другите апелативни съдилища в страната. Обикновено варненските каузи отиват към Велико Търново.

Още: Марешки към този момент не е разследван за незаконен сговор

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР