Dell Inspiron 15 5000 Series (Model 5580) non-touch notebook computer

...
Dell Inspiron 15 5000 Series (Model 5580) non-touch notebook computer
Коментари Харесай

Dell на IFA 2018: модерни, иновативни устройства за консуматори и малки бизнеси

Dell Inspiron 15 5000 Series (Model 5580) non-touch notebook computer codename Bucky 15.Един от производителите с най-вече министър председатели, в границите на провеждащото се сега в Берлин софтуерно ревю IFA, безспорно е Dell. Компанията показа на посетителите извънредно доста нови софтуерни артикули. Представяме на вашето внимание формалното прессъобщение, което от компанията разпространиха до медиите:Направо от Gamescom 2018, където Dell оповестиха новите 24 и 27 инчови игрални монитори и обновлението на техните Alienware стационарни компютри, вълнението продължава на IFA 2018
Dell афишира нов сет от новаторски устройства, които да подобрят компютърното преживяване за всеки потребител, мобилен експерт и притежател на разрастващ се дребен бизнес.  Новото и по-добро портфолио е направено в композиция на изчистен дизайн, висококачествени материали и необикновено осъществяване на задания за да даде устройство за всяка потребност и консуматор.

Представящи ново портфолио Inspiron 2-в-1 и преносими компютри, както и първия най-високо първокласен Inspiron Chromebook, тези устройства съчетват хубав дизайн и необикновено осъществяване в класическата линия компютри на Dell, с цел да дават алтернатива за всеки потребител. В допълнение, Dell затвърждава лидерската си позиция при мониторите с необикновен нов Dell 27 USB-C супер тъничък екран – функционален и естетически изискан. С стартирането на множестовото нови преносими компютри Vostro, разрешават по-висока работливост и слагат на напред във времето сигурността за дребните бизнеси, разполагащи също с усъвършенствания към печелилата доста награди XPS серия на Dell, с което те не престават да демонстрират иновативност и предпочитание да усилят опциите на амбициозните си консуматори и дребни бизнеси на ревюто IFA 2018.
Dell са отдадени на това да оферират добре премислени и изпипани артикули, а същински всепоглъщащото кино преживяване на домашния компютър продължава с това ново потомство артикули
Лансиран на CES 2018, Dell Cinema е композиция от няколко новаторски технологии, всички работещи дружно, с цел да дават на фена всепоглъщащо, пленително преживяване от удобството на личните им компютри. Dell Cinema е наличен на всички компютри в портфолиото на XPS и на новите Inspiron от тази есен.

Клиентските компютри на Dell, както и тези за дребния бизес идват с Dell Mobile Connect, което разрешава на потребителите безжичен достъп до техните смарт телефони през компютъра Dell. Повече от 10 милиона телефонни позвънявания и известия са осъществени през платформата Dell Mobile Connect от януари 2018. Тази есен, софтуера ще изненада с още по-добра синхронизация на iPhone с компютър посредством вести за iOS приложения, а освен известия и позвънявания, както до в този момент. Например известия в WhatsApp, напомняния в календара и доста други функционалности ще бъдат налични на компютрите Dell, посредством Dell Mobile Connect.
“Вълнуваме се, че ще бъдем на IFA още веднъж тази година, с цел да покажем софтуерните нововъведения, които усъвършенстват компютърното прекарване на потребителите, “казва Рей Уах, старши Вице-Президент и Главен шеф на отдел „ Клиенти и Малък бизнес “ в Dell. “Инвестираме в съставянето на ново портфолио от общодостъпни преносими компютри и 2-в-1 с хубав дизайн, материали от най-високо качество и детайлни характерности, доказателство за отдадеността ни да предоставяме качествени устройства, с които да се гордее всеки, който ги има. ” Inspiron 7000 2- в -1 съчетават положително показване с необикновен дизайн
Новото семейство на Inspiron 7000 2-в-1 дава изисканост с красивия си изчистен железен корпус, с мекост на допира и лек дизайн. Достъпен в 13, 15 и 17 инча, преимуществата на компютрите 2-в-1 са техните характерности, включващи 8-мо потомство процесори от U серията на Intel, с опция за 4k UHD екран, а и топлинен поток, който отстранява топлия въздух, даже от скрити места, което усилва положителното показване на компютъра и обезпечава прелестно преживяване при по-дълга работа на него.

13 и 15 инчовите версии имат тристранни плитки рамки, с 2.7мм умалена уебкамера, която прави фотоси от доста високо качество, даже при слаба светлина, с помощта на технологията Temporal Noise Reduction – първата USB камера приспособена за компютър, която употребява тази технология*. В допълнение, 15 и 17 инчовите версии оферират като опция да се добави NVIDIA® GeForce® MX150, с цел да усъвършенства графиките още повече, както и Intel® OptaneTM памет, с цел да усъвършенства представянето на процесора. Тези артикули ще са налични в Amazon Alexa, когато характерността стане налична. Това ще разреши на потребителите да сформират описи, да си поставят напомняния, да ревизират прогнозата за времето, да слушат музика, да ръководят срещите си и още доста – всичко единствено с гласова команда.
  Inspiron 5000 2- в -1 и преносими компютри – еластичност и функционалност на невероятна цена
Продуктите в новата серия Inspiron 5000, ще включват нови процесори 8-мо потомство от U серията на Intel. Inspiron 14 5000 2-в-1 може да се похвали с доста от най-хубавите усъвършенствания на Серия 7000, в това число поправяне на температурата и тънка рамка. Двете версии, 5481 и 5482, оферират независимост, еластичност и качество, които да задоволят другите потребности на днешните консуматори.

5482 2-в-1 съдържа USB вход Type-CTM, който разрешава кабелно свързване със стандарт за пръв път употребен в серията Inspiron 5000, както и опция за графична карта NVIDIA® GeForce® MX130. Заедно с това, 5481 2-в-1 разполага с надеждни характерности на фантастична цена, в това число HDMI вход, читател за SD карти, 2 входа USB 3.1 Gen 1 и един USB 2.0 за елементарно свързване, както и алтернатива за Windows 10 в режим S, в някои райони.
  Inspiron 15 5000 notebook
  Новият Inspiron 15 5000 (5580) е наличен в многообразие от богати и изтънчени цветове и с двустранна тънка рамка за още по-стилна визия.  USB вход Type-CTM разрешава лесното свързване на кабели, разполага и с опция за читател на пръстов отпечатък на бутона за включване. Този артикул има още цяла гама от невероятни характерности, измежду които до 32GB DDR4 памет, многообразие от варианти за предпазване, в това число SSD и твърди дискове, опционална графична карта NVIDIA® GeForce® MX150 Graphics, както и осветена клавиатура.
Dell показва първия си висок клас потребителски Chromebook
  Dell усъвършенства линията на Inspiron с висок клас Chromebook, Dell Inspiron Chromebook 14 2-в-1. Направен е за клиенти, които желаят високо качество 2-в-1 портативен компютър, с висок клас характерности, добре премислен дизайн, необятен 14-инчов FHD IPS екран и безпроблемна интеграция на Гугъл приложения и екосистема. Металическият дизайн и скосеният и плитък екран дават безупречна визия и стилен размер, които улесняват преносимостта дружно с 10-часовия живот на батерията.

8-мото потомство процесор Intel® Core™ i3-8130U CPU и до 128GB налична eMMC памет, обезпечават бързо показване, до момента в който USB вход Type-C и общоприетата осветена клавиатура и EMR писалка с pen със собствен личен слот за предпазване, доставят необикновено улеснение. Chrome OS е комбиниране сред скорост, семплост и сигурност, а достъпът до милиони приложения на Android през Гугъл Play прави новия Inspiron Chromebook 14 2-в-1 моден и мощен и дава на потребителите еластичност и работливост.
  XPS 13 – усъвършенствания в серията
Знаменитата XPS 13 серия на Dell, с най-малкия 13-инчов преносим компютър и най-мощен в неговия клас, ще вкарат нов процесор от 8-мо потомство – Intel 8th Gen i3, който е по-лесно наличен вид за потребителите. А XPS 13 Developer Edition в този момент е налична с Ubuntu 18.04 LTS (дългосрочно съдействие), усъвършенстване, което дава помощ за 5 години, за разлика от предходни версии, когато е било за 9 месеца. В допълнение, най-малкият 13-инчов 2-в-1 – XPS 13 2-в-1, в този момент предлага последния 8-мо потомство Intel процесор. 2-в-1 предлага режим Dynamic Power, с цел да извлече, колкото може повече от представянето на процесора, както и до 15 часа устойчивост на батерията и необикновено качество на картината с UltraSharp QHD+ InfinityEdge екран с допиране.


Vostro 14 и 15 5000 преносими компютри за растежа на дребния бизнес
Dell в никакъв случай не не помни корените си на дребен бизнес. Основан в общежитието на Майкъл Дел преди повече от 30 години, Dell са отдадени да обезпечат вярната технология за дребния бизнес подкрепяйки ги с верните съветници.

Dell продължава да уголемява линията Vostro с новия Vostro 14 и 15 5000 преносими компютри, предоставящи работливост и сигурност за дребния бизнес, в това число 8-мо потомство Intel процесори, USB вход Type-CTM, който разрешава елементарно кабелно свързване, влизане с пръстов отпечатък и двустранна плитка рамка на екрана, което разрешава централизация на екрана за фокусиране върху задачата.

Направен за потребностите на публиката, новите преносими компютри Vostro оферират още хардуер TPM (Trusted Platform Module) 2.0*, който дава отбрана при търговия и място за предпазване на секретни кодове, за удостоверение на устройството и Bitlocker за съставянето на настройки за сигурност. Съчетан с Peak Shift, който понижава употребяваната сила като автоматизирано превключва системата на зареждане от батерията, през избрани моменти от деня. Тези елементарни, само че основни характерности, оказват помощ на дребния бизнес да работи ефикасно и гладко.
Dell 27 USB-C супер тъничък екран – съвършен от всеки ъгъл

Продължавайки да води в промишлеността на стационарните компютри, Dell демонстрира най-новия член на супер тънкото си семейство, с най-яркия в неговия клас ултра тъничък екран – 27 ” USB-C ultrathin monitor*. Включващ до 600 нита бляскавост, Dell 27 USB-C Ultrathin (S2719DC) е HDR екран от висок клас със сертифициран VESA екран HDR 600 и интегриран Corning Iris™ Glass light-guide plate (LGP) технология.

Той е снабден с USB вход Type-C, който излъчва видео, данни и зарежда, всичко от един и същи излаз, предлагащ решение с един единствен кабел и без непряк звук. Изчистеният дизайн е необикновено тъничък от всички ъгли, с профил от 5.5 мм, което го прави съвършен за работното място и в дома, с цел да сътвори естетически красива среда. С минималистичния си InfinityEdge дизайн и безпрепятствено шаси от сребърен сатенен свършек, S2719DC дава чувство за безвремие и високо качество. Насладете се на необикновено реалистичните изображения на ултра тънкия екран, с несравнима изясненост, витален контрастност и дълбочина на цветовете.
В допълнение, Dell показва нова линия SE монитори, с основни характерности за ежедневна употребa
Новите FHD монитори (SE2219H, SE2419H и SE2719H) са тънки и са налични в 21.5, 23.8 и 27 инча. С IPS панел, можете да се насладите на плътността и точността на цветовете без значение от ъгъла на гледане. SE мониторите разполагат с технология, която лимитира примигването и ниска светлинност и са ситуирани върху компактна основа, спестяваща място. След представянето на мониторите SE, в този момент Dell разполага с изцяло актуализирана гама.

“Предизвикателство в компютърната промишленост беше основаването на компютър, който съчетава иновация с качествени фактори, материали и характерности на налична цена за всеки вид аудитория. За да успее в конкурентната среда на промишлеността, всяка компания би трябвало да даде дизайн от високо качество и нововъведения за необятната аудитория. “, споделя Марибел Лопез, основатор и анализатор в Maribel Research. “Разширеното потребителско портфолио на Dell, показано на IFA потвърждава устрема им да основават устройства, които да дават отговор на потребностите на всеки консуматор. ”
  Завещание за положително
  Dell има вяра, че технологията има движеща роля в развиването на човечеството. Тя и експертизата могат да се употребяват там, където ще донесат най-вече изгоди за хората и планетата. Като част от тази философия, Dell показва правилата си за „ Кръгова стопанска система “, изключвайки от дизайните си нефункционални детайли и трансформирайки „ отпадъка “ в скъп запас.

В Индия, замърсяването на въздуха е прекомерно високо през последните години. Качеството на въздуха в Делхи през ноември месец 2017 е било съпоставено с дима от 50 цигари дневно. За да се пребори с това, Dell подписва партньорство със стартъп в Индия – Chakr Innovation, който да събира катрана от дизелните мотори и да ги трансформира в мастило за отпечатване по пакетите на артикули в Индия. От тогава насам Dell са изпратили почти 150,000 кутии напечатани с това мастило.

Като част от политиката Завещание за положително, Dell дава обещание да трансформира опаковките си в 100% по-екосъобразни до 2020. По-голямата част от компютрите в портфолиото на XPS към този момент се пакетират в рециклирана пластмаса и проектът е това да се приложи и в другите линии. Същевременно, Dell стават екосъобразни като понижават използването на пластмаса в офисите си по целия свят. Dell са отдадени да употребяват знанията и технологиите си, с цел да оказват помощ за разрешаването на международни проблеми като замърсяването на океаните, което също е включено в IFA тази година.
Достъпност: Inspiron 7000 2-в-1 ще са налични от 2 октомври, започващи на цени от $879.99 (13-инча), $849.99 (15-инча) и $1,099.99 (17-инча).Inspiron 5000 2-в-1 (5482) ще е наличен от 2 октомври, започващ на цени от $599.99.Inspiron 5000 2-в-1 (5481) ще е наличен от 2 октомври, започващ на цени от $459.99.Inspiron 15 5000 (5580) ще е наличен от 7 октомври, започващ на цени от $655.98.Inspiron Chromebook 14 2-в-1 ще е наличен от 23 октомври, започващ на цени от t $599.Vostro 5481 ще е наличен от 2 януари 2019, започващ на цени от $669.Vostro 5581 ще е наличен от 9 ноември, започващ на цени от $579.Dell 27 USB-C Ultrathin екран ще е наличен от 21 август, започващ на цени от $549.99.Dell 22/24/27 SE ще е наличен от 25 септември, започващ на цени от $169.99 (22 ”), $199.99 (24 ”) и $249.99 (27 ”).XPS 13 с i3 ще е наличен от 28 август, започващ на цени от $899.99.XPS 13 2-в-1 с Intel 8мо потомство процесор ще е наличен в Съединени американски щати от 11 септември, започващ на цени от $999.99.XPS 13 Developer Edition с Ubuntu 18.04 LTS скоро ще бъде наличен в ЕвропаDell Mobile Connect ще бъде наличен гратис през есента на 2018, на всички потребителски Windows 10 XPS, Inspiron, Vostro, и Alienware компютри купени след януари

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР