Декласифицираният доклад на американското разузнаване, според който пандемията от COVID-19

...
Декласифицираният доклад на американското разузнаване, според който пандемията от COVID-19
Коментари Харесай

Китай определи като недостоверен американския доклад за произхода на коронавируса

Декласифицираният отчет на американското разузнаване, съгласно който пандемията от COVID-19 може да е била основана в лаборатория, е непросветен и не заслужава доверие, съобщи представителят на китайското външно министерство Ван Вънбин, представен от Ройтерс.

Според отчета появяването на новата болест може да има естествени аргументи, само че и приключването му от лаборатория също е правдиво. Истината може в никакъв случай да не стане известна.

В отговор, оповестен през вчерашния ден на уеб страницата на китайското външно министерство, Ван декларира, че " една неистина, повторена хиляда пъти, си остава неистина ". Той акцентира, че разузнаването на Съединени американски щати " има известност за измами и заблуди ".

" Проследяването на произхода на новия ковид е сериозен и комплициран проблем, който може и би трябвало да се изследва единствено посредством съдействието на световни учени ", прибавя Ван. Той повтори и апелите на Китай Съединени американски щати да отворят за изследване личната си лаборатория във Форд Детрик.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР