Декларацията на ПП в момента е разпределена в космисии, най-вероятно

...
Декларацията на ПП в момента е разпределена в космисии, най-вероятно
Коментари Харесай

Янев със студен душ за ПП: Не е устойчиво, няма да ги подкрепим - Политика

Декларацията на Политическа партия сега е разпределена в космисии, най-вероятно на следващия ден ще бъде гласувана в пленарна зала. Това съобщи в водачът на " Български напредък " Стефан Янев в утринния блок на Българска национална телевизия.

По думите му рецензията е към обстоятелството, че този документ не допуска свързване с болшинство, което да поддържа плана на препоръчан кабинет.

Няма изясненост дали ще има болшинство, което допуска, че ще се разчита на държавно управление на малцинството. Не е воден диалог да участваме с министри и заместник-министри, по-скоро става въпрос за правила, съобщи Янев.

Не бихме подкрепили това, което се предлага, не ни наподобява стабилно, добави още водачът на " Български напредък ".

Той разказа и логиката, която би трябвало да се търси, с цел да бъде формиран кабинет. Първо трябвало да се водят договаряния за болшинство, което да поддържа държавно управление, а по-късно за цели и политики. Чак по-късно идвал и персоналният състав.

За третия мандат Янев разяснява, че те не са си преписали ролята на балансьор. По думите му всяка една партия може да носи такава отговорност и са в положение да го създадат. Знаем кой взема решение за третия мандат, решение на президента е на кого ще го даде, сподели някогашният длъжностен министър председател.

По думите му която и партия да получи третия мандат, би трябвало да се водят диалози за общите цели и да се върви напред. Обединяващите тематики са свързани с всекидневието на българите и техния блян към предвидимост на утрешния ден.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР