Декларация, разположена доста далеч от нормалния политически (а и не

...
Декларация, разположена доста далеч от нормалния политически (а и не
Коментари Харесай

Партията на Валери Симеонов за евродепутат: „Нагла”, „джихадистка”, „с неадекватен вид”, „с позорна слава”

Декларация, ситуирана много надалеч от естествения политически (а и не само) език популяризира Националният фронт за избавление на България във връзка визитата у нас на „ зелената” евродепутатка Ска Келер, която поддържа митингите против разширението на ски зоната в Банско и показа отчет за корупцията у нас. От партията на вицепремиера Валери Симеонов упорстват тя да бъде изгонена от страната ни.

„ Национален Фронт за Спасение на България стачкува остро против присъединяване на немския евродепутат Келер във вечерното софийско шляене на политически маргинали под прикритието на лозунга „ Да спасим Пирин “, а с същински претекст – „ Да се върнем във властта посредством неистини “, стартира декларацията.

В нея се твърди, че евродепутатката „ с явно несъответстващ тип, каканижеше пред услужливите сякаш български медии, за оставка на български министър (Нено Димов, който е от квотата на националистите - б.р.)”. „ Коя е тази нагла и самонадеяна персона, която си разрешава да желае оставка на Български министър и смяна на решението на Суверенното Българско държавно управление?”, питат от НФСБ.

Те настояват, че „ покрилата се с позорна популярност зелена активистка” Келер към този момент на два пъти е упорствала за разселване на мигранти на територията на източноевропейски страни и това е останало без реакция от наша страна против „ зелената джихадистка”.

„ Външно министерство би трябвало да разгласи Франческа Келер за личност нон-грата и същата да бъде експулсирана с камионетка до Капъкуле – считаме, че разноските за самолетен билет биха били неоправдани. В случай на потребност, НФСБ ще даде на драго сърце безвъзмезден партиен транспорт”, оферират услугите си за превоз до границата от политическата мощ.

Финалните пасажи от декларацията са ориентирани към този момент към всички немски политици: упорства се за нота до Екологичен потенциал за неприемлива интервенция във вътрешните работи; напомня се, че „ в построилата с епохи етническа приемливост България не палим общежития на мигранти, в които да изгарят и деца, нито толерираме фашистки скинхеди” и, с което декларацията приключва, „ водени от държавните, а не тясно политически ползи, сформираме съдружно държавно управление в границите на един месец, а не на половин година”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР