дек. 20 (UPI) – Двама бивши избирателни служители в Джорджия

...
дек. 20 (UPI) – Двама бивши избирателни служители в Джорджия
Коментари Харесай

Съдията нарежда на Руди Джулиани незабавно да започне да плаща на оклеветените избирателни работници в Джорджия

дек. 20 (UPI) – Двама някогашни изборни чиновници в Джорджия могат неотложно да изискат близо 150 милиона $, които им дължат Руди Джулиани като обезщетение за клюка, постанови федерален арбитър в сряда, защото някогашният кмет на Ню Йорк е пренебрегнал предходни правосъдни разпоредби и може крият активи, с цел да не ги заплащат.

Джулиани, опозореният някогашен юрист на Доналд Тръмп, беше наказан на 15 декември да заплати на Руби Фрийман и Уондреа' АрШей " Шей " Мос 148 милиона $ в гражданско дело за клюка дело, откакто жури откри, че той погрешно ги е обвинил в осъществяване на машинация с гласоподаватели по време на общите избори през 2020 година Тръмп загуби изборите от президента Джо Байдън.

След като им бяха присъдени десетки милиони обезщетение, Фрийман и Мос подадоха молба за преустановяване на автоматизираното 30-дневно прекъсване на осъществяването на правосъдното решение и с цел да могат да потърсят премията си във всеки окръг заради терзания, че Джулиани няма активи в окръг Колумби...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР