Дефицит е лоша дума, а дефицитът в материално изражение в

...
Дефицит е лоша дума, а дефицитът в материално изражение в
Коментари Харесай

Борисов в Силистра: Дефицитът е над 5 млрд., а парите ги няма

Дефицит е неприятна дума, а дефицитът в материално изражение сега е над 5 милиарда Парите ги няма, изхарчени са, няма да се впускам защо и по какъв начин. Това съобщи в Силистра водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, където се показват претендентите за кметове и общински съветници в региона.

" Ако имаше издигнати два-три моста тук, или беше издигната автомагистрала " Хемус ", щях да кажа, че вярно са ги похарчили. Защото парите ще се върнат. Три години поред сме на недостиг. Управляващото болшинство би трябвало да имаме проект по какъв начин до края на годината да излезем на остатък “, сподели някогашният министър председател. 

" Преди да си тръгнем от управническия мандат, над милиард живи левчета оставихме, с цел да достроят Автомагистрала " Хемус “, в този момент има нула там ", акцентира Борисов.

" Оставихме над милиард за водния цикъл на градовете, на общините, където с техния бюджет не могат да вкарат 5-10 млн. подземен с цел да създадат ВиК. И 12 милиарда във фискалния запас ", добави той.

Той се обърна към софийската общност и " антируските ястреби “.

От първия ден на войната в Украйна ГЕРБ смени политиката, тъй като агресорът е Русия. Винаги съм казвал, че сме признателни за Руско-турската освободителна война. Църквата в Шипка щеше да падне, ние я укрепихме. Фантастична е и свети отвред. През 1916 година, двама славни генерали - Колев и Киселов, на които българите не им знаят имената, връщат славата на България. Нашите деца би трябвало да знаят за тях и за Шипка. Защото историята е такава - били сме и врагове, и съдружници, изясни водачът на ГЕРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР