Дедпул 3 е един от най-очакваните предстоящи проекти в MCU,

...
Дедпул 3 е един от най-очакваните предстоящи проекти в MCU,
Коментари Харесай

Режисьорът на Дедпул 3: Филмът е изложен на истински риск

" Дедпул 3 " е един от най-очакваните идни планове в MCU, само че режисьорът Шон Леви неотдавна призна, че филмът е изложен на " същински риск " да не успее да доближи плануваната си премиерна дата 3 май 2024 година В неотдавнашно изявление Леви съобщи, че половината от кино лентата към този момент е сниман и инсталиран. Снимките обаче бяха прекратени през юли заради продължаващата стачка на актьорите от SAG-AFTRA, единствено два месеца след началото на фотосите.


Леви сподели: " Дори не знам дали публично имаме [дата на излизане] ", добавяйки: " Умираме от неспокойствие да се върнем на работа и да пуснем този филм следващата година. " В сходство с наредбите на SAG-AFTRA за членовете на профсъюза, актьорите, които членуват в него, нямат право да работят по студийни планове. Така че, защото и Хю Джакман, и Райън Рейнолдс са членове на профсъюза, продукцията на " Дедпул 3 " е спряна за неопределен срок.

Надяваме се, че студията, представлявани от AMPTP, ще съумеят скоро да седнат на масата и да дават допустими условия за SAG-AFTRA. Гилдията на американските сценаристи неотдавна приключи стачката си след пет месеца и подписа авансово съглашение с AMPTP, което разреши на доста вечерни излъчвания да се върнат в ефир, а на сценаристите да се върнат към писането на идни сериали и филми. На този стадий няма по какъв начин да се знае по кое време ще завърши стачката на SAG-AFTRA, което значи, че няма по какъв начин да се знае и по кое време ще стартира още веднъж продукцията на " Дедпул 3 ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР