Дебютът на първия изцяло електрически SUV на марката Jeep ще

...
Дебютът на първия изцяло електрически SUV на марката Jeep ще
Коментари Харесай

Специален екип Jeep Avenger за „Ювентус“

Дебютът на първия напълно електрически SUV на марката Jeep ще бъде маркиран от футболния тим на „ Ювентус “ с надпис Jeep Avenger на видно място върху екипите на играчите в домакинския мач против „ Интер “ в неделя (6 ноември). Това ще бъде лимитирана версия на фланелката на „ Ювентус “, отразяваща набраната инерция от представянето на новия Jeep Avenger на автомобилното ревю в Париж.

От началото на сегашния футболен сезон логото на Jeep върху фланелката е подсилено със светкавици, с цел да се подчертае пътят на марката към електрификация на моделната гама и нейната еволюция към устойчива подвижност. Сега и яркожълтото лого на Avenger е добавено върху емблематичната черно-бяла фланелка, която от през днешния ден може да се закупи на страницата на формалния онлайн магазин на „ Ювентус “.

„ Компактният Jeep Avenger слага началото на въвеждането на гама от мощни, изцяло електрически транспортни средства и заема значимо място в световната тактика за електрификация на марката, която се движи към превръщането си в международен SUV водач с нулеви излъчвания “, сподели Антонела Бруно, началник на Jeep Europe в Stellantis.

„ Ние сме щастливи, че Jeep и „ Ювентус “ могат да отбележат въвеждането на новия модел по този метод. Avenger е напълно нов автомобил, който добавя нашата SUV гама в Европа, като прибавяме още едно равнище на електрификация към портфолиото си и реализираме идната стъпка в еволюцията на марката към реализиране на нашата визия за независимост с нулеви излъчвания “, добави тя.

Истински Jeep, 100% електрически
Jeep Avenger е първият автомобил на Jeep с нулеви излъчвания и предлага нов взор към гамата на марката. Забавен и трогателен, новият SUV е ориентиран към хора с деен метод на живот, които търсят транспортно средство, което съчетава подобаващия размер с новаторските технологии. Той е планиран да дава отговор съвършено на потребностите на европейските клиенти с разнообразните си качества като:
• Компактни размери: комфортно настаняване на 5 души в границите на дължина на автомобила от 4,1 метра;
• Функционален интериор: доста пространство за движимостите, които съпътстват ежедневието;
• Екологично задвижване: електрически пробег до 400 км (по WLTP) и до 550 км в града*, с цел да можете да отидете в действителност навсякъде;
• Авангардни технологии: цялостен набор асистиращи функционалности, както и изцяло цифрово и обвързвано преживяване на борда.

Avenger е израз на „ съсредоточена независимост “ и предлага присъщите за марката Jeep качества в стилен размер, с цел да подсигурява успокоение на лидера и пасажерите при всевъзможни метеорологични условия. Моделът е оборудван общоприетоо със система за избор на режим на придвижване върху разнообразни настилки Selec-Terrain и помощник за втурване по надолнище Hill Descent Control, които в композиция с неговите с неговите изключителни ъгли на проходимост и пътен луфт оферират изумително равнище на офроуд качества в сегмента.

Jeep Avenger 1st Edition
Новият Jeep Avenger се стартира в извънредна богато оборудвана и атрактивна серия 1st Edition и към този момент притегли вниманието на клиенти и почитатели, които желаят първи да карат първия електрически SUV на Jeep.

Серията 1st Edition предлага напълно LED светлини, цветно амбиентно осветяване, функционалности за самостоятелно шофиране от второ равнище, цифрова и обвързвана инфо- развлекателна система, електрическа врата на багажника с безконтактно отваряне и доста други улеснения, съчетани с достоверния жанр на Jeep.

Jeep Avenger 1st Edition притегля погледите с двуцветна каросерия в композиция от жълт цвят с черен покрив или сив цвят с черен покрив, или в напълно черен цвят. В оборудването са включени затъмнени стъкла, напълно LED предни и задни светлини и 18- инчови алуминиеви джанти, които подчертават върху самостоятелния жанр на модела. Интериорът предлага амбиентно осветяване с смяна на цвета, жълт панел върху таблото, премиум отопляеми черни седалки с жълти акценти, отопляемо челно стъкло, централна подпора с поделение за движимости и затваряне, пригодим по височина под в багажното поделение и електрическо безконтактно отваряне на петата врата.

Наред с това серията 1st Edition предлага Uconnect инфо-развлекателна система с 10’’ пъстър екран, напълно цифров клъстер 10,25’’, безжично свързване и безжично зареждане на телефони. Ексклузивно оборудването е допълнено с асистиращи системи ADAS за самостоятелно шофиране от второ равнище, които оказват помощ на водачите да поддържат скоростта, дистанцията до транспортното средство начело и средата на лентата по изцяло самостоятелен метод.

Богатият пакет от съоръжение се добавя с автоматизирана климатична апаратура, система за наблюдаване на слепите зони, автоматизирано превключване на къси/дълги светлини, автоматизирано затъмняване на огледалото за назад виждане, електрически сгъваеми и отопляеми външни огледала, 360° датчици за паркиране със задна камера с аспект от птичи взор и кабел вид Mode 3 за зареждане от публични станции.

На българския пазар предварителна поръчка за Jeep Avenger 1st Edition може да се направи на адрес www.avenger.bg.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР