Деби Герлач от Аризона накара сърцата на хиляди потребители да

...
Деби Герлач от Аризона накара сърцата на хиляди потребители да
Коментари Харесай

Тя публикува снимка от сватбата си, която всъщност никога не се състоя и остави послание към всички нас

Деби Герлач от Аризона накара сърцата на хиляди консуматори да поръкнат, когато разгласява сватбената си фотосесия във Фейсбук с годеника си Ранди. По времето, когато се организира фотосесията, Ранди към този момент е бил умрял, само че той е прибавен към фотосите с Фотошоп. Снимките са оповестени в същия ден, когато е трябвало да се организира сватбата, само че 8 месеца преди датата той умира при случай, само че все пак Деби разгласява фотосите, оставяйки обръщение към всички нас. Екипът на “Поничка ТВ ” реши да показа с читателите си обявата на Деби.

– Днес трябваше да бъде най-хубавият ден в живота ми. Днес трябваше да е денят, в който се ожених за най-хубавия ми другар. Трябваше да се събудя, да облека сватбената си рокля и да отида по пътеката до мъжа на моите сънища. Днес, пред цялото ни семейство и другари, Ранди и аз щяхме още веднъж да изразим любовта си един към различен и нашите клетви, които бихме държали свети за сърцата си. Днес трябваше да е денят, за който съм мечтала, откогато бях малко момиче. Днес трябваше да стана брачна половинка. Днес трябваше да стана госпожа Цимерман … ”

– Но през днешния ден се разсъниха сама, както всеки ден. Днес се разсъниха с разрушено сърце. Днес татко ми няма да ме заведе по пътеката. Днес няма да мога да видя изражението на лицето на Ранди в края на тази пътека, когато той ме огледа първо в моята сватбена рокля, роклята, която трябваше да скрия от него, тъй като не можеше да чака да я види. Днес няма да видя всички наши другари и фамилиите ни. Днес няма да се омъжа за любовта на живота си. Днес няма да имам брачен партньор … ”

“И това е по този начин, тъй като някой е направил избор, който вечно е трансформирал живота ми, избор да НЕ спре на знак за прекъсване, да НЕ спре, когато вижда моя избраник да идва към него на мотора си, а се опитал да премине. ”
“Моля, апелирам, всеки един от вас, който чете този пост, ГЛЕДАЙТЕ, спирайте на стоп-знаците и шофирайте деликатно, тъй като в никакъв случай не знаете, чий целия свят е на този мотор. Може би, в случай че този човек беше спрял, щях да се омъжа за моя Ранди, най-хубавия ми другар, любовта на живота ми.

Обичам те Ранди З Цимерман. “

Инфо: Поничка

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР