Дебатите по вота на недоверие внесен от БСП ще се

...
Дебатите по вота на недоверие внесен от БСП ще се
Коментари Харесай

Вотът на недоверие на БСП ще се обсъжда във вторник, гласуването ще в петък

Дебатите по вота на съмнение импортиран от Българска социалистическа партия ще се проведат на изключително съвещание на Народното събрание във вторник. Самото гласоподаване на вота на съмнение ще бъде в петък – 29 юни. Предложението на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева за насрочване на изключителното съвещание беше признато със 170 гласа " за " и 4 " въздържал се ".

Това е втория избор на съмнение към кабинета " Борисов 3 " поради неуспех в политиката по сигурността. Под настояването за свалянето на държавното управление са се подписали 80 социалисти, като при гласуването се чака и поддръжката на депутатите от Движение за права и свободи.

Сред претекстовете на вота, изброени от представителя на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Елена Йончева, са неуспех при обезпечаване на националната сигурност, неуспех в работата на Министерство на вътрешните работи, неразкриване на убийства, растяща битова престъпност, телефонни измами, неосигуряване на съответни условия за военнослужещите и др.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР