Дебатът за абортите в САЩ взе нов сюрреалистичен обрат. Уважаемите

...
Дебатът за абортите в САЩ взе нов сюрреалистичен обрат. Уважаемите
Коментари Харесай

Бременни мъже участват в изборната надпревара в САЩ

Дебатът за абортите в Съединени американски щати взе нов халюцинационен поврат. Уважаемите членове на Конгреса на Съединени американски щати изслушаха изявление на активистката и демократ Ейми Арамбид, която управлява неправителствената организация “Адмит Тексас ”, която се бори за абортите, и ѝ зададоха няколко въпроса. При размяната на реплики непредвиденото излезе нескрито.

Няма да ви откажем опцията да видите целия разговор.

Конгресменът републиканец Дан Бишъп: " Вярвате ли, че мъжете могат да забременеят и да създадат аборт? "

Ейми Арамбид: " Да. "

Преди това Бишъп попита активистката какво е дамата – тъкмо като „ какво е истината “. На това Арамбид отговори: „ Всеки се разпознава, както желае “. Имаха и комплициран спор за потреблението на местоименията " той " и " тя ". Разбирате защо става дума...

Разбира се, човек не може да не се чуди за какво в този момент. Милиони американци стенат от цената на газа и питателните артикули, стават бездомни, не могат да заплащат наема, а американските законодатели, като че ли нищо не се е случило, разискват правото на аборт за бременните мъже. Доста необичайно, в действителност.

И има ли бременни мъже? Не е ли това кълбовиден кон във вакум? Статистиката демонстрира, че към този момент не. Съвременната медицина разрешава на мъжете да отрязват гениталиите си и да се назовават дами - тя обаче е разрешавала още в антична Гърция, елементарна работа. Но до момента не са могли да раждат дете. Има единствено няколко случаи на изперкали дами, които първо си инжектират мъжки хормони, след което внезапно вземат решение да забременеят, инжектират си други хормони и са изложени на сериозен риск да себе си и бебето, само че въпреки всичко раждат.

Популярното списание “Тайм” написа трогателни публикации за такива дами. Заглавието е „ Бременността на брат ми и основаването на новото американско семейство “. Заглавната фотография е на жена с брада, която кърми почтено бебе.

Същата жена, под псевдонима “Роберто Бете” театралничи в неотдавна сензационна реклама за бикини на американска фешън къща. Само че тя също си е направила мастектомия: отрязала си е гърдите, по-просто казано. Реклама с нея пуснаха навръх Деня на майката, поздравиха един тип.

Режимът на Вашингтон направи правата на такива транссексуални хора своя съществена характерност в тази предизборна конкуренция. Белият дом даже издаде инструкция, съгласно която към този момент не може да се приказва на британски “ pregnant woman “ („ бременна жена”) или, не дай си Боже, „ mother “ (майка), а да се произнася „ birthing person “ – раждащ човек.

Белият дом е понятен. Гневното население се готви да освирква Демократическата партия на есенните избори. На ръководещия режим му хрумна да го направи като в оня анекдот: „ Купи коза – продай козата”. Електоратът внезапно стартира да мечтае за вероятното унищожаване на абортите.

Кандидатите от двете партии бяха принудени да се изричат по този въпрос. Но залогът се повишава, на публиката би трябвало да се подмята повече. Затова републиканците от ден на ден натискат за цялостното унищожаване на абортите, базирайки се на Тексас, който коренно реши казуса. А демократите издигат щит против все по-екзотичните малцинства и упорстват за аборти, даже за бременни мъже.

След есенните избори " козата ще бъде продадена ", а тематиката за абортите предсказуемо ще замре. Бременните мъже и брадатите дами обаче ще станат незаменима част от новия международен ред, който Съединени американски щати построяват върху руините на здравия разсъдък и костите на своите васали. Почитаемите американски организации ще продължат да наблюдават дали правата на транссексуалните хора се зачитат добре в Южна Корея и Сърбия, Унгария и Тайван. Индивиди и цели страни, които не поддържат тази нелепост, ще бъдат оповестени за властнически и даже фашистки режими.

Не, ясно е, че хората, в това число тези с психологични проблеми, би трябвало да бъдат толерирани. Уважавайте техните потребности, не обиждайте, осигурете им лекуване. Това се прави във всички страни по света, даже и в най-консервативните. Интересното е, че Съветският съюз изследва феномена на транссексуализма и оказва помощ на пациентите да сменят пола от края на 60-те години на предишния век. Но да го наложи като мода, да принуди стотици милиони хора да бъдат гледат бременни мъже? Това е някак пресилено, нали?

За нашите светли фенове на световния дневен ред бих желал да изясня едно значимо събитие. Целият този цирк с брадатите дами не е отгледан от Щатите от добър живот.

През 90-те години на предишния век дневният ред на Вашингтон беше напълно друг. Там нямаше ЛГБТ, единствено " народна власт " и незаменимия разцвет, който щеше да донесе. Сто разновидности колбас, релативно казано. Дънки и дъвки. Ако имаше транссексуални хора в цялостен растеж, малко евентуално щеше да бъде популацията на Съюз на съветските социалистически републики и социалистическите страни да се втурне толкоз доста към западните полезности. Хората просто щяха да се уплашат.

Идеята за разцвет работеше сполучливо и в Съединените щати. Западът пирува с руините на Съюз на съветските социалистически републики, имаше доста пари. Тогава Щатите в действителност бяха най-богатата страна в света, всеки, който дойде там, бързо се убеди, че всичко е наред със колбаса и дънките.

Показателно е, че американските демократи не обичат да си спомнят това - през 90-те години на предишния век елитът на Демократическата партия си къса облеклата за фамилни полезности с всички сили и видимо притиска половите малцинства. Рядко гей церемониал минава без обидни викания против Бил Клинтън.

Президентът на Съединените щати, прочут в целия свят с обичайна си ориентировка, през 1993 година издаде известната заповед за американските гей военни " Не питаме - не казваш ", а през 1996 година подписа закона за брака. Той дефинира брака само като съюз на мъжа и дамата. И Нанси Пелоси, и Джо Байдън, и цялото управление на Демократическата партия тогава бяха изцяло на една линия: акция за патриархално семейство и общоприети полезности.

Рекламираната нервност към половите малцинства се разви едвам при Обама, който не съумя да извади страната от огромната криза от 2008 година При него стартира поредност от нови рецесии и дефицити. Животът стана по-лош, животът стана по-труден. Традиционното семейство - без извращения, без опиати, без психологични разстройства - се трансформира в разкош, привилегия на висшата междинна класа. Междувременно концепцията за разцвет беше засечена от Индия и Китай, Русия и Бразилия.

Вашингтон трябваше да промени дневния ред в придвижване. И по този начин въпреки всичко Пелоси и Байдън започнаха да се борят за ЛГБТ, транссексуалните, промяната на пола за деца, унисекс тоалетните. Сега американците са застрашени от същински апетит, а бременните мъже царят в осведомителното поле на Съединени американски щати.

Казано по-прост положителният живот за всички идва в комплект с обичайните полезности. Към натиска със транссексуалните хора постоянно се предлага безумно обществено разслоение, беднотия на масите и декадентски разкош за върхушката. Сигурни ли сте, че ще попаднете във върхушката?

Модните бикини на “Калвин Клайн” върху " бременен мъж " за гражданин на Шанхай или Москва може да наподобяват като радостен знак на по-светлото бъдеще. Но за елементарния американец това е знак на тяхната беднотия, подправена с изтънчена насмешка с Деня на майката.

Гордостта на Демократическата партия е, че през днешния ден повече от два милиона американци се разпознават като транссексуални. Републиканците оспорват тази цифра. Въпреки това, тя съответствува доста добре с броя на американските жители, заети в секс промишлеността. Е, това е бизнес, нищо персонално. Хората минават пъклен процедури, с цел да дават по-качествени полови услуги.

Разбира се, не всички от тези нещастници минават през цялостна процедура за промяна на пола: това е доста скъпо, мъчително и рисково за здравето. Това е предмет на влиятелна консумация, единствено някои суперзвезди се вземат решение на това. Между другото, доста от тях имат свои лични аргументи. Вижте да вземем за пример братя Уашовски - извинете, ще ги нарека по старомодния метод. В младостта си шефовете осветяват нощни клубове, обичат БДСМ. Представете си единствено каква вълна от обвинявания биха ги обхванали в разгара на придвижването “Аз Също”, какъв брой милиона от някогашните им приятелки биха се пробвали да изкопчат пари от братята. И в този момент сестрите Уашовски нямат проблеми. Как можеш да ги обвиняваш? Кевин Спейси евентуално си гризе ноктите през днешния ден, че не е трансформирал пола си в точния момент.

А за масата елементарни американци, да станеш транссексуален се трансформира в един от дребното обществени асансьори, които към момента работят. Сериозно, какво друго? Има малко работа. Силовите структури са за здравите, там би трябвало да се минат стандарти. Само пазарът на секс услуги пораства и това е то.

Бременните мъже, добрали се до рекламните билбордове, в действителност са нещастни дами, които са отрязали всичко, което могат, напомпали са се с хормони до дъно и са обрекли освен себе си, само че и детето си на трудно битие. И добре, в случай че това е породено от рядко психологично разстройство като дисморфомания, при което пациентът ненавижда тялото си толкоз доста, че е подготвен безусловно да се нареже на части. Ужасът е, че в по-голямата си част хората минават през такива мъчения от беднотия и безизходност. Това е полово иго в най-дивата му демонстрация. В прочут смисъл добър знак за актуалните Съединени американски щати.

Елфи със светли лица има освен тук, има ги задоволително по целия свят – те, несъмнено, знаят по какъв начин да сформират карго фетиш от всевъзможни американски отпадъци и да му се молят до кървави мазоли. Но последният дневен ред на Вашингтон, мисля, даже те няма да го усвоят. Твърде е непоносим.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР