Дебат ще има, иначе друго няма какво да се случи.

...
Дебат ще има, иначе друго няма какво да се случи.
Коментари Харесай

Тома Биков: Радев е виновен за политическата ситуация сега

Дебат ще има, другояче друго няма какво да се случи. Днес ще осъществим официално процедурата с импровизация. Това съобщи пред Народно събрание депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Днес народните представители ще гласоподават решение, с което да одобри отводът на депутата от „ ИТН “ Пламен Николов да е министър председател.

" Такава обстановка, в която министър-председател да се откаже по персонални аргументи, в последните 140 години няма. В Народното събрание са се клели Петко Каравелов, Стамболов... а тук имаме човек, който се отхвърля по персонални аргументи ", сподели още той.

" Трябваше да влязат вътре и да видят каква поддръжка имат, а по-късно да се премине към втория мандат. Това се е случвало постоянно ", добави Биков.

" Ще покажем какъв кабинет бихме предложили и ще върнем мандата. Очевидно е че нямаме поддръжка, само че освен ние - никой няма поддръжка ", разяснява депутатът.

" Всички партии носят отговорност за протичащото се, от ГЕРБ стоим встрани от тези разправии ", заяви националният представител от ГЕРБ.

" Смятам, че президентът Румен Радев е виновен за тежката обстановка, той работеше от години по това, което се случва в този момент ", разкри Биков.

" Сега е решил да сплотява партиите с КСНС, който не свиквал през последните две години в най-тежките рецесии. Докато Радев е президент, обстановката ще бъде като сега, приключи Тома Биков.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф не разреши това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР