Де Ниро отправи критиките пред препълнена зала в Дубай, където

...
Де Ниро отправи критиките пред препълнена зала в Дубай, където
Коментари Харесай

Де Ниро за Тръмп: Страдаме от временно умопомрачение

Де Ниро насочи рецензиите пред претъпкана зала в Дубай, където взе участие в годишна среща на върха, отдадена на ръководството, на която участват министър председателите на Индия и на Франция и директорката на МВФ, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Пред претъпкана зала артистът сподели, че идва от една назадничава страна, която страда от краткотрайно лудост. Той описа, че в страната, която разказва, предходната седмица ръководителят на Управлението за отбрана на околната среда, е споделил, че световното стопляне може би е нещо положително за човечеството.

"Говоря за моята лична страна, за Съединени американски щати. На нас не ни харесва да споделяме, че сме назадничава страна, тъй че дано просто кажем, че страдаме от краткотрайно лудост ", съобщи Де Ниро.

Той провокира смях и аплодисменти, когато добави, че Съединени американски щати най-после ще се излекуват, като гласоподават за изхвърлянето от власт на своя рисков водач.

Не за първи път един от най-великите артисти на всички времена реагира остро против избирането и ръководството на Доналд Тръмп. Преди време той го съпостави с антигерой от собствен филм .

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР