Де Бройне и Агуеро пред завръщане в игра за Манчестър

...
Де Бройне и Агуеро пред завръщане в игра за Манчестър
Коментари Харесай

Де Бройне и Агуеро пред завръщане в игра за Манчестър Сити

Де Бройне и Агуеро пред завръщане в игра за Манчестър Сити
Двама от главните футболисти на Манчестър Сити - Кевин де Бройне и Серхио Агуеро, могат да се завърнат в игра за "гражданите" в дуела с Евертън на следващия ден, разкри мениджърът на отбора Пеп Гуардиола.

Белгийският национал за последно игра на 1 ноември в дуела с Фулъм за Купата на лигата, когато получи травма на коляното, като пропусна и първите два месеца от сезона поради друга контузия в коляното. Офанзивният халф към този момент не изпитва болки и е с всички шансове да бъде забъркан в срещата с "карамелите" на следващия ден. Голмайсторът на отбора Серхио Агуеро пропусна последните три мача на първенците във Висшата лига, само че в последните два дни е упражнявал наедно със съотборниците, като ще би трябвало да премине късен фитнес тест преди дуела, с който се открива 17-ия кръг на Висшата лига.

В предишния кръг Сити позволи първата си загуба от началото на сезона, допускайки проваляне с 0:2 при гостуването си на Челси, като поради слабата форма на нападателя Габриел Жезус, Гуардиола реши да излезе на "Стамфорд Бридж" без чист централен нападател и офанзивата на отбора бе водена от Рахийм Стърлинг.

Манчестър Сити посреща Евертън на "Етихад" на следващия ден от 14:30 часа българско време. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР