(ДБ) ще продължи да бъде пазител на геополитическата ориентация

...
 (ДБ) ще продължи да бъде пазител на геополитическата ориентация
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: ДБ ще продължи да бъде пазител на геополитическата ориентация на страната


" " (ДБ) ще продължи да бъде страж на геополитическата ориентировка на страната. Това сподели Ивайло Мирчев от Демократична България в предаването " Седмицата " по Дарик радио, представен от партийния пресцентър. 

Мирчев изрази вяра в бъдещия парламент да получат доста повече доверие, защото, по думите му,  Демократична България се е потвърдила като страж на енергийната самостоятелност и геополитическата ориентировка на страната.

Ивайло Мирчев разяснява другата опция за мощна евроатлантическа коалиция - тази сред " " и " " (ПП). Според него обединението би трябвало да се сътвори, с цел да може да слага изискванията при съставянето на бъдещо държавно управление от позицията си на първа мощ на изборите.

" Хората чакат водачество. Ако желаеме да претендираме да управляваме България и да бъдем първа политическа мощ, дано да излезем с гордо вдигната глава и да демонстрираме водачество. Да ударим по масата и кажем - ето политическата мощ, която ще бъде най-сериозният антикорупционен инструмент ", сподели той, представен от партийния пресцентър. Мирчев е показал, че в този момент е ред на Политическа партия да вземе решение дали желае да взе участие в препоръчаното предизборно обединяване.

Ивайло Мирчев разяснява, че не трябва да се позволява служебното държавно управление, което има за съществена задача да организира изборите, да трансформира ориентацията на страната във външнополитически проект. " Ние ще сме пазителите, които няма да разрешат това да се случва ", сподели той, представен от партийния пресцентър, като напомни, че Демократична България още през 2017 година има предложение за конституционни промени, които регламентират статута на служебните държавни управления и техните пълномощия.

Ивайло Мирчев съобщи, че " " ще се яви на идните избори, като подчертава на своята праволинейност и поредност в държанието. Това значи, че няма да се коалира с ГЕРБ и Движение за права и свободи, без значение от поръчките им за сформиране на обединения въз основата на евроатлантически полезности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР