Даяна и Йордан са от двойките в Един за друг“,

...
Даяна и Йордан са от двойките в Един за друг“,
Коментари Харесай

Семейна идилия: Даянка и Йордан от "Един за друг" не спират да показват любовта си

Даяна и Йордан са от двойките в „ Един за различен “, които сигурно ще бъдат  запомнени. Щастливото семейство Цачеви бяха част от Сезон 3 на риалити формата. По време на присъединяване си те потвърдиха, че същинската обич съществува и всички компликации се минават бързо и елементарно, когато имаш опора до себе си.

Виж още: Мъка до безкрайност: Денис Теофиков щеше да навърши 22 година, Алекса и другари разплакаха Instagram

Месеци след края на предаването двамата не стопират да демонстрират любовта си един към различен. За всички техни почитатели това е положителният образец, от който би трябвало да се водят. В момента Даянка  е преподавател в детска градина и развива личен учебен център, само че настрана от това тя се занимава старателно и със обществените си мрежи. Все отново славата от „ Един за различен “ носи със себе си и огромна публика и хиляди почитатели.

Виж още: Подмяната продължава: Пиленцата от Монако трият, качват смешни обработени фотоси

Преди броени дни Цачеви пуснаха фрагменти от морето. Даяна наподобява ужасно, само че все пак постоянно залага на фамилни фотоси в обществените мрежи, а не на разголени за повече лайкове. 

Виж още: Разкрепостената моделка Габриела Крекманова е мацката с най-сочното дупе в нета

От последната им фотография виждаме, че даже с две дребни деца влюбените гълъбчета намират време, в което да се насладят един на различен и да излязат на сантиментална вечеря и разходка. Дано постоянно съумяват да реализират тази идилия.

Изображение: https://www.instagram.com/daqnka/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР