Даян Бъзуел благодари на Боби Брейзиър, че й е помогнал

...
Даян Бъзуел благодари на Боби Брейзиър, че й е помогнал
Коментари Харесай

Даян Бъсуел от Strictly казва, че „танцуването с Боби Брейзиър е победата“ в емоционално съобщение след финала на BBC

Даян Бъзуел благодари на Боби Брейзиър, че й е оказал помощ „ да се любува на танците, като че ли още веднъж е малко момиченце “ в очарователно известие през днешния ден.

Двойката загуби от звездата на Coronation Street Ели Лийч и Вито Копола по време на финала на Strictly Come Dancing в събота вечер, само че Даян настоя, че към този момент не е „ захласната “ от спечелването на трофея и че „ танцува с този прелестен човек е успеха. " Тя сподели още, че е съумяла да танцува с толкоз доста наслада, пристрастеност и страст, че се влюбила още веднъж в танците.

Споделяйки фотография, на която се гушкат на дансинга на Strictly, заобиколен от искра, тя написа: „ Преди бях толкоз захласната от спечелването на бляскав трофей, непрекъснато мислейки за този миг и какво би било възприятието! Но какво Разбрах, че да танцуваш с този прелестен човек е, че успеха и блясъкът са на всички места, в случай че искаш.

„ Снощи Боби и аз танцувахме с толкоз доста наслада, пристрастеност и страст, че сърцето ми се пръсна с благополучие и горделивост и това беше нашата победа! Еди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР