Давид Де Хеа може да пропусне следващите пет мача за

...
Давид Де Хеа може да пропусне следващите пет мача за
Коментари Харесай

Лични причини вадят Де Хеа от състава на Юнайтед

Давид Де Хеа може да пропусне идващите пет мача за клубния си отбор и да се завърне в игра чак през април.

Испанецът не бе в групата на Манчестър Юнайтед за вчерашния дуел с Кристъл Палас, като Оле Гунар Солскяер не разкри каква е повода за това, като единствено загатна, че аргументите са персонални.

Според "Дейли Мейл " мениджърът на "червените дяволи " е пуснал Де Хеа да се прибере в Испания поради идното раждане на първото му дете.

Изданието твърди, че вратарят е получил позволение да остане със фамилията си до края на паузата за националните тимове. Това значи, че той ще пропусне общо шест мача, дружно със снощния.

Тези срещи са от изключителна значимост за Манчестър Юнайтед. Тежкият интервал стартира с дербито на Манчестър в неделя и продължава с първия мач против Милан от 1/8-финалите на Лига Европа. Следват нов сложен дуел с Уест Хам, реваншът с "росонерите " и посещение на Лестър.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР