Дават на съд наркозависим, убил приятелката си и скрил трупа

...
Дават на съд наркозависим, убил приятелката си и скрил трупа
Коментари Харесай

Дават на съд наркозависим, убил приятелката си и скрил трупа в септична яма

Дават на съд наркозависим, умъртвил приятелката си и скрил натрупа в септична яма

Тялото на Валентина беше намерено в парцел край Варна

Варненската окръжна прокуратура внесе обвинителен акт против мъжа, който при започване на годината преби до гибел своята другарка и скри тялото й в септична яма.

39-годишният Иво и жертвата Валентина имали връзка в продължение на към две години. Двамата употребявали опиати, постоянно се карали, разделяли се и отново се събирали. Често разногласията им прераствали във физическо принуждение от страна на мъжа. Срещу Иво имало издадена заповед за отбрана от домашно принуждение, като му било неразрешено да доближава дамата на по-малко от 200 метра. Въпреки това дваматапродължили да имат контакти, като даже още веднъж заживели дружно.

На 1 януари дамата посетила своите родители, а в идващите дни околните й не съумели да се свържат с нея. Те подали сигнал в полицията за изгубването й и при претършуване в къщата на Иво в местността Евксиноград тялото на Валентина било открито в неизползваема септична яма, добре прикрита с растителност.

Според съдебно-медицинската експертиза 32-годишната жена е умряла от тежка гръдна контузия, изразяваща се в незадълбочено скъсване на белия дроб, и голям брой фрактури на ребра. По тялото на Валентина е имало голям брой травматични увреждания, евентуално получениот побой.

Предстои делото против Иво да бъде планувано за разглеждане в Окръжен съд – Варна. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи наказване „ отнемане от независимост “ от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР