Датският петролен танкер, който беше нападнат от пирати, е открит

...
Датският петролен танкер, който беше нападнат от пирати, е открит
Коментари Харесай

Пирати са отвлекли част от екипажа на датски петролен танкер

Датският петролен танкер, който беше атакуван от пирати, е открит в Гвинейския залив, само че част от екипажа му е похитен, заяви притежателят на кораба Monjasa, съобщи Агенция Франс Прес.

Танкерът Monjasa Reformer, на чийто ръб имаше 16 души екипаж, когато беше високомерен от пирати на 25 март, беше открит от френските военноморски сили край крайбрежията на Сао Томе и Принсипи.

Когато плавателният съд е бил открит, " пиратите са го изоставили и са взели със себе си част от членовете на екипажа ", се споделя в изказване на Monjasa.

" Всички избавени членове на екипажа са в положително здравословно положение, намират се на несъмнено място и получават нужното внимание след тези ужасни събития ", се споделя в него.

Не бяха предоставени детайлности за броя на отвлечените членове на екипажа, нито за тяхната народност.

" Мислите ни са с членовете на екипажа, които към момента са в неопределеност, и техните фамилии в този стресиращ интервал ", съобщи Monjasa и добави, че " работи в тясно съдействие с локалните управляващи ", с цел да реализира безвредното завръщане на моряците.

Собственикът съобщи, че не се оповестява за вреди по плавателния съд или товара.

135-метровият Monjasa Reformer " претърпя изключителна обстановка " на 25 март на към 260 км западно от Порт Поант-Нуар в Република Конго, съобщи Monjasa
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР