Датската полиция смята, че мощни експлозии са образували четири дупки

...
Датската полиция смята, че мощни експлозии са образували четири дупки
Коментари Харесай

50 метра от “Северен поток” са били отнесени при взривовете /видео/

Датската полиция счита, че " мощни детонации " са образували четири дупки в тръбопроводите - теза, която бе повторена и от шведската прокуратура. Все още не е известно кой или какво е предизвикал гърмежите, само че съществуват подозрения за бойкот. За него Запада и Русия си разменят взаимни обвинявания. 

Работейки с Expressen, Blueye Robotics употребява потопяем дрон, с цел да снима усукания и огънат метал на тръбата на " Северен поток " 80 м под повърхността на морето. От компанията показват, че елементи от тръбопровода или липсват, или са заровени в морското дъно.

Германските, датските и шведските управляващи проверяват случая, само че съгласно известията шведските прокурори са отхвърлили взаимно следствие заради опасения от шерване на сензитивна информация, обвързвана с националната сигурност.

По-рано Русия изиска да взе участие във всевъзможни следствия, като сподели, че вредите са в интернационалните води, само че Дания и Швеция отхвърлиха.

Место взрыва на одной из веток газопровода Nord Stream. Говорят, не хватает метров 50 трубы. Фрагменты имеют острые края, довольно большая часть сильно деформирована. На дне разбросаны обломки, напоминающие куски трубы.
Video by
— Гурьянов Сергей (@Segozavr)
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР