Дъщерята на супермодела от близкото минало Синди Крофорд - Кая

...
Дъщерята на супермодела от близкото минало Синди Крофорд - Кая
Коментари Харесай

Нестандартната техника за парфюмиране на Кая Гербер

Дъщерята на супермодела от близкото минало Синди Крофорд - Кая Гербер, постоянно пръска парфюма върху огледало, преди да го нанесе с пръст на себе си, написа Контактмюзик, представен от Българска телеграфна агенция.

По този метод 19-годишната хубавица можела да управлява точното количество от уханието, което да си постави. Така се постигало едно по-дискретно парфюмиране.

В четвъртък фотогеничната тийнейджърка беше оповестена за модел - изобретение на годината, на премиите за мода " Дейли фронт роу " в Ню Йорк. Кая бе съпроводена на церемонията от майка си Синди, от татко си Ранди Гербер и от брат си Пресли, който също е модел.

Преди ден стана ясно, че Кая ще се изяви още веднъж и като актриса. Тя ще се причисли към 10-ия сезон на хорър сериала " Amerisan Horror Story " на продуцента Райън Мърфи. Не се знае доста за новия сезон на поредицата, като обичайно всичко е тайнственост до самото начало на сезона. За в този момент от продукцията разкриват, че тематиката ще бъде русалки и ще включва " две ужасяващи истории - една във водата и една на пясъка ". Кая Гербер ще си партнира с друга огромна звезда, която за пръв път се причислява към звездния актьорски състав - Маколи Кълкин.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР