Дъщерята на Румен Радев отново скандализира пуританите с поредна провокация.

...
Дъщерята на Румен Радев отново скандализира пуританите с поредна провокация.
Коментари Харесай

САМО В ПИК И РЕТРО: Дъщерята на Радев се съблече гола 

Дъщерята на Румен Радев още веднъж скандализира пуританите с поредна провокация. Студентка по актьорско майсторство, Дарина захвърли облеклата за професионална гола фотосесия, фрагменти от която показа в обществените си мрежи.

Второкурсничката в НАТФИЗ театралничи пред обектива на собствен състудент, който я снимал в естествен тип. На арткадрите се вижда, че тя не носи сутиен, бюстие или различен тип дреха, която да прикрива тялото ѝ, а таман противоположното – в подробност си личат дори разликите от банските костюми, с които се е препичала на плажа през лятото. Смелата фотосесия разкрива още, че дъщерята на президента се е сдобила и с втора татуировка по тялото в границите на последната година. Първата си тя направи преди няколко месеца на лявата си ръка, а перманентната рисунка съставлява изображение на бор – знак на сложните интервали, през които човек минава в житейски проект, както и на умеенето на хората да „ порастват “ и да се приспособяват. Втората ѝ татуировка е на дясната ѝ ръка. За разлика от първия татус, който е позициониран отвътре, новият не е по този начин предпазлив, защото е от външната страна на ръката ѝ. Той съставлява надпис с тънък и внимателен шрифт, чието значение обаче знае единствено младата актриса.

Откакто е приключила гимназия, Дарина все по-смело хвърля задръжките и не се стреми да съблюдава етикет и поверителност, каквито допуска постът на татко ѝ. Щерката на Радев още през лятото разгласява пикантни фрагменти по изрязан бански в интернет пространството, с каквито наследничка на нито един политик у нас, изключително президент, не може да се похвали. Дъщерята на някогашния държавен глава Петър Стоянов Теофана бе на сходна възраст, когато баща ѝ бе отпред на „ Дондуков “ 2, само че водеше много по-обран метод на живот и до ден сегашен избира да не се набива на очи.

Дарина обаче не се вълнува от политическата кариера на татко си и даже не го поздрави обществено за спечелването на втория президентски мандат. Наша инспекция откри, че тя дори не го е добавила в листата си с другари в най-популярната обществена мрежа измежду младите – Инстаграм, където Радев има собствен профил. По време на акцията му студентката имаше две поредни министър председатели в НАТФИЗ, на които той не се появи в публиката. Освен това от лятото насам тя има и нов другар, с който към момента не била срещнала татко си. Дарина и по-малкият ѝ брат Георги, който през пролетта ще бъде зрелостник, живеят с майка си – някогашната жена на Радев – Гинка.



Актрисата Дарина театралничи пред обектива на собствен състудент





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР