Дъщерята на президента ни - Румен Радев предизвика чутовен скандал

...
Дъщерята на президента ни - Румен Радев предизвика чутовен скандал
Коментари Харесай

Чутовен скандал: Щерката на президента в любовна афера с 41-годишния Ники Илиев!

Дъщерята на президента ни - Румен Радев провокира всеизвестен скандал с разкритието, че е в любовна спекулация с много по-големия от нея Ники Илиев. Младата Дарина Радева, която е студентка в НАТФИЗ, до неотдавна имаше връзка с мотошампион на нейната възраст. Батко Ники обаче се слави като отдавнашен красавец и мечтана партия за дамите...

Вестта, че двамата са станали любовници обиколи небрежно столичните всемирски и политически среди, с цел да хвърли в шок мнозина. Преди обаче да стартират одумките и попръжните против двамата се оказа, че да - Дарина е държанка на Ники, само че единствено на екран.

Младата Радева е определена да взе участие в новия филм на Максим Генчев, където Ники Илиев ще влезе в облика на цар Иван Александър, а негова брачна половинка ще играе Неда Спасова, позната ни от " Откраднат живот ". Радева пък ще е младата еврейка Сара, която взима мозъка на царя и му става гореща държанка.

Ще забележим Сара като хубава, стройна, висока госпожица, в пъти по-млада от царя, а Дарина Радева очевидно се вписва чудно в облика й. А Максим Генчев споделя, че я е избрал още сега, в който се е явила на кастинга.

" Ще излезе нещо от това момиченце, само че занапред ще забележим ", разясняват в средите.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР