Дъщерята на Пеле Кели Кристина Насименто публикува снимка от болничното

...
Дъщерята на Пеле Кели Кристина Насименто публикува снимка от болничното
Коментари Харесай

Дъщерята на Пеле: Все още сме тук, борим се и вярваме

Дъщерята на Пеле Кели Кристина Насименто разгласява фотография от болничното легло на именития футболист. В четвъртък от болница " Алберт Айнщайн " потвърдиха, че положението на Пеле се утежнява и ще остане под лекарско наблюдаване.

Вчера в бразилските медии се появиха информации, че 82-годишния Пеле към този момент не може да приказва и на процедура околните му се сбогуват с него, въпреки това да не е доказано публично.

" Все още сме тук, борим се и имаме вяра. Още една нощ дружно ", написа Кели Кристина под обща фотография на двамата в Инстаграм, оповестена малко преди среднощ.

Пеле бе приет в болница на 29-ти ноември, с цел да продължи лекуването си на рак на дебелото черво, само че скоро по-късно медицинският екип разгласи, че химиотерапията към този момент не дава резултат.

Пеле е единственият троент международен първенец по футбол (1958, 1962 и 1970 г.). За националния тим на Бразилия Краля на футбола е изиграл 92 мача и е отбелязал 77 гола. Пеле е приет за най-хубавия футболист на XX век съгласно Международната футболна федерация. Бразилецът е вписан в Книгата на върховете на Гинес с 1279 гола в кариерата си.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР