Дъщерята на оръжейния бос Николай Гигов – Ели, която работи

...
Дъщерята на оръжейния бос Николай Гигов – Ели, която работи
Коментари Харесай

Ели Гигова с тайна любов: Най-накрая срещнах мъжа, който ме обича истински!

 Дъщерята на оръжейния необут Николай Гигов – Ели, която работи като помощник на евродепутата Емил Радев в Брюксел, най-сетне и щастлива в любовта с новия си другар американец, разкриват пред " Галерия “ близки до някогашната ТВ водеща.

Красавицата срещнала новото си гадже в Брюксел, където той работи в НАТО. Двамата се срещнали около общи познати предходната година и към този момент връзката им е много сериозна. Ели признава, че най-сетне срещнала мъжа, който я обича същински и с който би основала семейство, за каквото мечтае от години. Тя държи обаче приятеля си в цялостна загадка и не пуска никакви фотоси с него в обществените мрежи. Знаят го единствено най-близките й приятелки и родителите.

Баща й Николай Гигов към този момент одобрил бъдещия си зет и се надява или най-сетне Ели да бъде щастлива в любовен проект.

По подигравка на ориста и предишният й другар също беше американец, за който призна в изявление преди 2 години. Връзката завършва откакто тя взема решение да се прибере в България. Последната й обществена връзка беше с милионера и един от най-желаните ергени у нас Димитър Тодоранов.Двамата скъсаха след негова невярност.  Това накара Ели да стегне куфарите и да отлети зад Океана с разрушено сърце.

Милионерската дъщеря имаше връзка и с ресторантьора Петко Димитров в продължение на четири години, въпреки той да й изневеряваше.  Двамата се разделиха без непотребен звук, когато тя разгласи публично, че отпътува за Брюксел, където бе част от екипа на тогавашната евродепутата Илияна Йотова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР