Дъщерята на Крисчън Бейл развълнува любителите на модата през изминалата

...
Дъщерята на Крисчън Бейл развълнува любителите на модата през изминалата
Коментари Харесай

Как изглежда порасналата дъщеря на Крисчън Бейл

Дъщерята на Крисчън Бейл развълнува феновете на модата през миналата седмица. Емълайн Бейл се разноски по стилния подиум на ревю в Пулия, Италия, изненадвайки тези, които научиха, че тя към този момент е на 18 години.
 Кая Гербер, Азедин Алая, Pieter Mulier, Academy Museum Gala и елегантната и секси визия на модела
Кая Гербер - стилна, секси и предизвикателна

Сексапил и изисканост е допустима композиция

Така тя се причислява към новата вълна модели, които са и деца на звездни родители като Хайди Клум, Синди Крауфорд и Моника Белучи.

Емълайн е плод на любовта на холивудския артист Бейл и някогашния модел от сръбски генезис Сандра Блажич. Двамата са дружно от 2000 година до през днешния ден. Освен Емълайн, която е родена през 2005 година, имат и наследник Джоузеф, роден през 2014 година

В изявление за Esquire преди време Бейл изяснява за какво избира да е предпазлив във връзка с персоналния си живот. " Изпитвам невероятна обич и горделивост към фамилията си ", сподели той. " Абсолютно съм изпаднал в това факсимиле за бащата, който на драго сърце и наслада би могъл да приказва за щерка си до безспир. Но не желая хората да ме познават в такава светлина. "

Когато завоюва " Златен глобус ", той разкри симпатичните прякори, с които посочва децата си. " Благодаря на прелестните си деца Банана и Бурито. Те ме подариха с обич и благополучие, които в никакъв случай не съм предполагал, че са вероятни ", бяха думите на артиста.

През последната седмица Емълайн накара всички да заговорят за нея, откакто взе участие в шоуто на Dolce & Gabbana. Тя бе облечена в ефирна бяла рокля, обсипана с цветя и воали.

Y'all are just making up nepos now bc what????
— linda (@itgirlenergy)
Дрехата е част от новата сбирка на марката, която е показана като " хипнотизиращ реверанс към безграничните музи и богатото завещание на Пулия. Всяко неповторимо произведение вдъхва живот на дълбоката хубост и скъпите обичаи на тази земя ".

Всъщност, това не е първата изява на Емълайн Бейл за Dolce & Gabbana, прецизират от Hola. В последните няколко месеца тя взе участие в техни ревюта и фешън сесии. И по всичко наподобява, че младото момиче е избрало своя професионален път и евентуално все по-често ще се появява по международните фешън сцени.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР