Дъщерята на Коста Цонев и Анахид Тачева – Теодора, е

...
Дъщерята на Коста Цонев и Анахид Тачева – Теодора, е
Коментари Харесай

Сестрата на Митко Цонев в „Пирогов“ след натравяне с хапчета



Дъщерята на Коста Цонев и Анахид Тачева – Теодора, е призната в реанимацията на „ Пирогов “ след натравяне с медикаменти. Малолетният й наследник Дейвид към този момент е подслонен в полицията. Момчета е единствено на 12 години и няма различен кръвен родственик у нас, по тази причина обществените управляващи ще би трябвало да му търсят краткотрайно приемно семейство.

Засега не е ясно дали сестрата на починалия Димитър Цонев съзнателно се е нагълтала с медикаменти, или без да желае е комбинирала хапчета и алкохол, което може да я е натровило.

Според версия, тиражирана от Пик, през лятото Теодора си пристигнала в България, откакто дълги години живееше в Италия. Смятала да остане единствено за годишния си отпуск, след което да се върне на Апенините. За престоя си в София Цонева наела квартира за няколко седмици. Неочаквано и за самата нея сестрата на починалия Митко Цонев се влюбила. Обектът на възприятията й обитавал апартамент покрай нея и тя видяла в негово лице мъжа на живота си.

За да не го изпусне, Теодора решила да зареже Италия и да се откри за непрекъснато в България. Заминала за Рим, само че за малко - едвам напусне работата си в посолството, да уреди някои персонални каузи и да освободи тамошната си квартира. После още веднъж хванала самолета за София. В България щерката на Анахид довела и малолетния си наследник Дейвид. Дъщеря си Мария пък била изпратила в Съединени американски щати при татко й - негър US математик.

Ето какво написа във Facebook Теодора Цонева на 11 септември: " Благородна постоянно съм била, даже прекомерно, за трудолюбието можете да попитате Марин Райков, в този момент просто си диря работа, която да ми отдава дължимото за трудолюбието, а, оттова ще пристигна и триумфа...А здравомислието ме докара назад тук, щото там към този момент нямаше никакви вероятности... "

Нейни родственици разкриха, че тя е имала желание да се занимава с музика в България, само че нещата не й потръгнали и тя изпаднала в меланхолия. Нейна другарка я завела на доктор, който й изписал медикаменти. Тя обаче изпила всичките и попаднала в токсикологията на " Пирогов ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР