Дъщерята на кметицата на Козлодуй Маринела Николова избухна в социалната

...
Дъщерята на кметицата на Козлодуй Маринела Николова избухна в социалната
Коментари Харесай

Парите не ги миришем само! Дъщерята на кметицата на Козлодуй се хвали с нов лъскав джип след съмнителна сделка на общината /снимки/

Дъщерята на кметицата на Козлодуй Маринела Николова избухна в обществената мрежа със фотоси, на които театралничи с бляскав джип „ АудиQ3 “, видя кореспондент на организация BulNews.
19-годишната Глория Николова е към момента ученичка, само че това не й пречи да е горделив притежател на съвсем новото возило, чиято стойност е към 30 000 лв.. Подобна първокласна облага обаче могат да си разрешат единствено хора със сериозен трудов стаж или бизнес, какъвто дребната флиртаджийка няма.
В Козлодуй настойчиво се разяснява, че джипът е подарък за Глория от майка й Маринела Николова. Бърза инспекция откри, че той е закупен от автокъщата на софийската „ Таро Карс “ ЕООД, която се явява обвързвано лице с „ Би ЕМ Лизинг - Трейд “ АД. Последната към този момент три пъти печели публични поръчки на община Козлодуй за доставка на профилирани коли. Наскоро са били доставени три сметоизвозващи машини на обща стойност 297 777 лв., без Данък добавена стойност. Вероятно всичко по тази договорка е законно, макар че хора от сектора разясняват, че цената на техниката е мощно повишена.
В крайдунавския град настойчиво се шушука дали има връзка сред печеленето на публични поръчки от цитираната компания и появяването на скъпото „ Ауди “ след фамилните придобивки на кметицата от ГЕРБ. Лидерът на партията Бойко Борисов реагира като жилнат при всеки намек за корист със служебно състояние и обществени средства. Въпрос на поредност е да подреди инспекция на активността на неговия кмет в Козлодуй, защото въпросите са повече от отговорите, и по този начин да почисти името й.
Кой може да подсигурява пред обществото, че черният джип не е комисионната на Маринела Николова по някоя от извоюваните публични поръчки? Данъкоплатците желаят да знаят дали са извършени по всички законови условия трите процедури, по които е определена „ Таро Карс “ ЕООД?
В последна сметка би трябвало по безапелационен метод да е ясно дали кметицата Маринела Николова единствено мирише парите или пипа крепко в кацата с меда…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР