Дъщерята на Христо Стоичков - Мика, остана без гадже. Щерката

...
Дъщерята на Христо Стоичков - Мика, остана без гадже. Щерката
Коментари Харесай

Гръм в Рая. Мика Стоичкова сложи край на връзката си с Йордан

Дъщерята на Христо Стоичков - Мика, остана без гадже. Щерката на именития футболист, която сега е шеф в Българската професионална лига, е зарязала приятеля си Йордан. Това показа самата Мика. Каква е повода за края на връзката им, не излиза наяве, най-малко на този стадий.

" Сама съм ", разгласи брюнетката.

Романсът на Мика с Йордан продължи едвам няколко месеца. Гълъбчетата се залюбиха през предходната година. Запознават се около ангажимент на организацията на Йордан, обвързван със снимане на рекламни видеа с присъединяване на Христо Стоичков. Бившето към този момент гадже на Мика е сполучлив рекламист. Йордан е притежател на известна организация, която снима куп видеа за малкия екран.

Мика и Йордан пътуват доста. Не единствено у нас, само че и в чужбина. След месеци на криене щерката на Стоичков най-сетне сподели гаджето си пред всички. Започна да се появява с него по събития, да качва фотоси в мрежата.

Заговори се, че двойката даже възнамерява да си има дете. Слуховете даже стигнаха до такава степен, че Мика сега е бременна от Йордан.

" Няма такова нещо ", безапелационна е Стоичкова.

В същото време Мика разкри, че си е поставила силикон. На последните си снимки гърдите на наследничката на Камата наподобяват много по-големи и апетитни.

" Моето тяло, моят избор ", отговори на критиците си, че е наляла пазвите, Мика.

Йордан бе първото по-сериозно гадже на Стоичкова след раздялата с бащата на щерка й Айкут. Двойката се раздели преди няколко години.

Първата й обществена връзка пък бе с артиста Иво Аръков и завърши трагично, напомня " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР