Дъщерята на Гала отново провокира по любопитен начин мрежата. Мари

...
Дъщерята на Гала отново провокира по любопитен начин мрежата. Мари
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала се съблече заради четирима мъже

Дъщерята на Гала още веднъж предизвика по любопитен метод мрежата. Мари хвърли облеклата и се съблече единствено по долни дрехи за горещо селфи в огледалото.

Тя пусна чернобелия кадър в персоналния си Instagram и към него добави:

" 1. Поздрав за четиримата ми останали мъже почитатели, които не престават да са тук, макар всички приети дефекти, антицелулитни хитрини, гримове, коси, грижа за кожата и предписания

2. Напомняне, че да се харесваме и да покажем секси страна от себе си не ни прави по- глупави, обикновени или неприятни.

3. " Виж ме в този момент " към индивидът, който предходната есен по време на един лайв ме засипа с толкоз обиди, че плаках три дни, без да спирам.

4. Напомняне, че казаните от някого гадни неща по наш адрес, не са автоматизирано истина, тъй като аз най-малко сигурно постоянно не помня, че това е просто нечие мнение.

5. И потупване по рамото за мен, за всички коремни преси, изпити литри вода и изядена риба. За това, че в последния месец, макар скъсани връзки и менискус не изпуснах нито една подготовка (естествено с взети ограничения за крака) и за дисциплината, която дисциплинирам в себе си с много старания.

6. И признанието, че положителната светлина и фотографските ми умения също помогнаха "

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР