Дъщерята на Гала - Мари Будева е в страшен стрес

...
Дъщерята на Гала - Мари Будева е в страшен стрес
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала в несвяст: Предаде ме! Как можа?!

Дъщерята на Гала - Мари Будева е в заплашителен стрес и не знае какво да прави. Тя се оплака в нета, че е " отвън себе си " по-късно, което й се е случило преди дни и от напрежението даже не може да спи.

Знаем, че Марито си е глезена, тъй като е единственото дете на водещата и откакто приключи учебно заведение и се " втурна в живота ", продължи да го прави с парите на Гала. А и с връзките й, несъмнено, което е обикновено.

Гала заплати за това дъщеря й да има цяла постройка в центъра на столицата, която да трансформира в студия чартърен и да се изживява като бизнесдама. Така, на процедура, Мари Будева не вложи нищо, само че " цоца " всичко и... лайф из лайф.

Докато преди дни най-важното нещо не я съобщи. А точно - мобилният й телефон, в който били всички документи, връзки с клиенти, планувани срещи и прочие.

" Ужас! Предаде ме! Как можа?! Нищо не съм правила, нито сваляла, само че телефонът ми отиде. А с него аз правя единствено работата си, доста ми е значим. Сега опитваме по някакъв метод да възстановим най-малко малко от изтритите данни, само че не е несъмнено, че ще се получи. Стискайте ми палци! ", изяснява се Мари, която постоянно си споделя персоналните саги в мрежата.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: дъщерята на Гала Гала Мари Будева щерката на Гала бизнесдама
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР