Дъщерята на футболната ни легенда Христо Стоичков - Мика Стоичкова

...
Дъщерята на футболната ни легенда Христо Стоичков - Мика Стоичкова
Коментари Харесай

Щерката на Стоичков заби 20-годишен

Дъщерята на футболната ни легенда Христо Стоичков - Мика Стоичкова най-накрая разкри кой се е настанил в нейното сърце. Мика сподели по какъв начин се глези с новото си гадже на яхта в намерено море. Мика не демонстрира лицето му, само че ясно отбелязва името му на видеото и му се изяснява в обич.

Мъжът до футболната дъщеря се споделя Йордан Георгиев, който е съсобственик на известна рекламна организация, която може да се похвали със състоятелни клиенти. Той е роден в Ловеч, където приключва езикова гимназия. Продължава в специалността актьорско майсторство в НАТФИЗ през 2017 година, написа Хотнюз.

Простата сметка демонстрира, че Йордан е с съвсем десетилетие по-млад от Мика, която има щерка от брака си с Айкут. Най-известната връзка на Стоичкова е с артиста Иво Аръков, който още веднъж ще гледаме по bTV с ново предаване, чиито главен водещ е Алекс Сърчаджиев.

" Когато се фокусираш върху положителното, положителното става по-добро! Щастлив разум, благополучен живот ", написа под видео, което е качила Стоичкова в инстаграм.

Видео:
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР