Дъщерята на Чарли Шийн и Денис Ричардс - моделът Сами

...
Дъщерята на Чарли Шийн и Денис Ричардс - моделът Сами
Коментари Харесай

18-годишната щерка на Чарли Шийн разцъква по бельо в Монтана /снимки/

Дъщерята на Чарли Шийн и Денис Ричардс - моделът Сами Шийн, сподели необикновено стройната си и тонизирана фигура в бял бански, до момента в който се радваше на снега.
В профила си в Инстаграм 18-годишната руса хубавица добави червено-бяла шапка на Дядо Коледа за следколеден привет към 118 000 свои почитатели.
" Гринч ми открадна облеклата тази година " - пошегува се жителката на Лос Анджелис в своя надпис. Звездата се е фотографирала в снежна конюнктура, до момента в който е на отмора в Уайтфиш, Монтана.
Русата ѝ коса беше спусната под червено-бялата шапка на Дядо Коледа, като беше добавила хубав грим.
Бялото долни дрехи е с триъгълна горна част и дребни гащички, които ласкаеха доста положителната ѝ фигура, защото тя сподели плосък стомах. Звездата добави бели ботуши с пухкава платформа за сняг, с цел да резервира краката си топли при ниските температури.
Сами държеше бяла чаша с шоколад, до момента в който позираше пред камерата. Тя театралничи и до сладостен снежен човек. Сестра ѝ Лола пък се включи с лайк.
Звездата работи за платения уебсайт OnlyFans през тази година. Тя влезе в заглавията на вестниците, тъй като публикуваше секси фотоси дружно с майка си - момичето на Бонд Денис, която преди съвсем 20 години е театралничила за Playboy.
През септември беше разкрито, че брачният партньор на Денис - Аарон Фипърс, ѝ оказва помощ да снима наличието си за OnlyFans.
Звездата от " Диви неща " се причисли към уеб страницата през юни, единствено няколко дни, откакто щерка ѝ Сами се записва в услугата.
И в този момент Денис е наела колегата си да ѝ оказва помощ да прави секси фотоси за платформата за възрастни - признавайки, че цени мнението му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР