Дъщерята на бившия банкер Цветан Василев - Радосвета, е с

...
Дъщерята на бившия банкер Цветан Василев - Радосвета, е с
Коментари Харесай

Дъщерята на Цветан Василев с мярка за неотклонение в Белград

Дъщерята на някогашния банкер Цветан Василев - Радосвета, е с мярка за неотклонение в Сърбия. Радосвета Василева обаче не е в ареста. Това стана ясно от новосъздадения блог на дъщерята на банкера, съобщи news.bg.

Тя показва, че управляващите в Сърбия са ѝ обяснили, че за нея е издадена алена бюлетина на Интерпол.

Припомняме, Василева се търси от началото на месец август с европейска заповед за арест. Тя е упрекната в пране на пари.

Василева споделя още, че отишла в Сърбия, с цел да се види с татко си за неговия рожден ден, който е на 12 август. Когато пристигнала в Сърбия тя отишла до полицията, с цел да се записва, само че тогава схванала, че се търси с европейска заповед за арест.

След като се изяснило, че Василева се търси, правосъдните управляващи в Сърбия решили тя да не бъде арестувана, само че и да не напуща Белград.

Дъщерята на банкера изяснява, че е станала забавна на българските управляващи поради задвижването на процедурата по американския закон " Магнитски ".

Според Василева проблемите за фамилията ѝ идват от това, че татко ѝ Цветан Василев " отказал да трансферира активите на КТБ на мафията ". По думите ѝ основател на офанзивата против Василев бил Делян Пеевски, който си сътрудничил с прокуратурата.

Стана ясно и че семейство Василеви са завели каузи в Европейския съд по правата на индивида, заяви БНР.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР